Artikel top billede

Denne mand er (indtil videre) it-direktør i Danske Bank

Danske Banks it-direktør gennem mange år, Peter Trier Schleidt, er stoppet i banken. Se hvem der erstatter ham - i hvert fald indtil videre.

Det er nu et kvart år siden, at Danske Bank meddelte, at it-direktør Peter Trier Schleidt havde sagt op til fordel for jobbet som koncerndirektør i TDC Operations.

Peter Schleidt havde fredag i sidste uge afskedsreception i Danske Bank og starter i dag i sin nye stilling i TDC - men Danske Bank har endnu ikke fundet en afløser til stillingen som it-direktør.

I stedet har man udnævnt en konstitueret it-direktør, meddeler banken til Computerworld.

"Udviklingsdirektør Jan Steen Olsen har vi udpeget som konstitueret, og imens fortsætter vores rekrutteringsproces," siger pressemedarbejder Peter Kjærgaard fra Danske Bank.

En erfaren mand

"Jan har været mange, mange år i denne koncern og kender den forfra og bagfra, har siddet i Group IT i mange år og er tæt på ledelsen, så det er en erfaren mand, der kører det videre, indtil vi har den endelige person," forklarer Peter Kjærgaard.

Peter Schleidt har været CIO i Danske Bank siden 2004 og har således stået i spidsen for den helt store digitalisering af koncernen og dens produkter, hvilket er en opgave, der også vil være omdrejningspunktet for afløseren.

Det er ikke kun på CIO-posten, der skiftes ud i Danske Bank, for som bekendt blev Thomas F. Borgen tidligere på måneden sat ind som ny CEO, da Eivind Kolding blev fyret.

Læs også:

Hvem headhuntes til denne tunge CIO-stilling i Danmark

Danske Banks it-direktør: Derfor skifter jeg til TDC
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.