Artikel top billede

Dansk it-kæmpe kaprer tre profiler fra konkurrent

En fremadstormende stor dansk it-virksomhed har hyret tre profiler fra en konkurrent, hvor flere sågar var partnere. Alle tre begynder i deres nye job i dag.

Det danske it-konsulentfirma Netcompany med cirka 420 ansatte napper tre profiler fra it-virksomheden Platon, der er specialister i business intelligence og information management.

Netcompany oplyser til Computerworld:

"Netcompany har indgået aftale om ansættelse af Brian Hansen og Martin ABC Hansen, som i en årrække har været seniorpartnere i Platon."

De to tiltræder i Netcompany den 1. oktober 2013 som områdedirektører med ansvaret for forretningsudvikling af business intelligence, information management-løsninger og tilhørende rådgivning, oplyses det.

Tiltrækker erfarne profiler

Hos Netcompany er man yderst tilfreds med ansættelsen af de to herrer.

André Rogaczewski, der er partner og direktør i Netcompany, udtaler:

"Det er positivt, at vi tiltrækker dygtige og erfarne profiler som Brian og Martin. Jeg er glad for, at Netcompany er en virksomhed, som markedets mest ambitiøse profiler søger hen imod," forklarer han.

Ifølge Computerworlds oplysninger skifter per 1. oktober også Kjell Wittmaack, der indtil for nylig havde titel af partner hos Platon.

André Rogaczewski oplyser, at Netcompany allerede har cirka 40 af sine mere end 400 ansatte i arbejde med business intelligence og information management løsninger.

Netcompany satser på BI-markedet

Samtidig er det et område, som den danske it-kæmpe vil gøre endnu mere ud af i fremtiden.

"Der er ingen tvivl om at vi bliver flere i takt med, at der kommer flere kundeopgaver," forklarer André Rogaczewski.

Han peger på, at Netcompany har "leveret Danmarks største BI-projekt i 2012".

"Systemet hedder FLIS og er et fælles ledelses- og informationssystem til 77 kommuner," forklarer han.

Netcompany har også divisioner indenfor a-kasse systemer og for drift.

Platon A/S havde i 2012-regnskabsåret en omsætning på 124 millioner kroner og et resultat før skat på 3,5 millioner kroner.

Året forinden var omsætningen 115 millioner kroner, men overskuddet mere end dobbelt så stort.

Computerworld arbejder på at få en kommentar fra Platon.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.