Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

Dansk it-kæmpe kaprer tre profiler fra konkurrent

En fremadstormende stor dansk it-virksomhed har hyret tre profiler fra en konkurrent, hvor flere sågar var partnere. Alle tre begynder i deres nye job i dag.

Det danske it-konsulentfirma Netcompany med cirka 420 ansatte napper tre profiler fra it-virksomheden Platon, der er specialister i business intelligence og information management.

Netcompany oplyser til Computerworld:

"Netcompany har indgået aftale om ansættelse af Brian Hansen og Martin ABC Hansen, som i en årrække har været seniorpartnere i Platon."

De to tiltræder i Netcompany den 1. oktober 2013 som områdedirektører med ansvaret for forretningsudvikling af business intelligence, information management-løsninger og tilhørende rådgivning, oplyses det.

Tiltrækker erfarne profiler

Hos Netcompany er man yderst tilfreds med ansættelsen af de to herrer.

André Rogaczewski, der er partner og direktør i Netcompany, udtaler:

"Det er positivt, at vi tiltrækker dygtige og erfarne profiler som Brian og Martin. Jeg er glad for, at Netcompany er en virksomhed, som markedets mest ambitiøse profiler søger hen imod," forklarer han.

Ifølge Computerworlds oplysninger skifter per 1. oktober også Kjell Wittmaack, der indtil for nylig havde titel af partner hos Platon.

André Rogaczewski oplyser, at Netcompany allerede har cirka 40 af sine mere end 400 ansatte i arbejde med business intelligence og information management løsninger.

Netcompany satser på BI-markedet

Samtidig er det et område, som den danske it-kæmpe vil gøre endnu mere ud af i fremtiden.

"Der er ingen tvivl om at vi bliver flere i takt med, at der kommer flere kundeopgaver," forklarer André Rogaczewski.

Han peger på, at Netcompany har "leveret Danmarks største BI-projekt i 2012".

"Systemet hedder FLIS og er et fælles ledelses- og informationssystem til 77 kommuner," forklarer han.

Netcompany har også divisioner indenfor a-kasse systemer og for drift.

Platon A/S havde i 2012-regnskabsåret en omsætning på 124 millioner kroner og et resultat før skat på 3,5 millioner kroner.

Året forinden var omsætningen 115 millioner kroner, men overskuddet mere end dobbelt så stort.

Computerworld arbejder på at få en kommentar fra Platon.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere