Artikel top billede

Mobil-boss forlader Samsung på mystisk vis

Mobilchefen hos Samsung har forladt selskabet uden nogen forklaring. Læs her, hvad Samsung siger til ophøret af samarbejdet.

Samsungs chef for mobilforretningen, Kevin Packingham, der i de seneste år har været med til at fået skudt Samsung op til en markedsandel på 30 procent på smartphone-markedet, har forladt den sydkoreanske mobilgigant.

Forklaringer på, hvorfor Kevin Packingham stopper hos Samsung, er der ikke mange af.

Derfor er det også uklart, om chefen for Samsungs mobildivision selv har taget sit gode tøj og er gået, eller om han er blevet sparket ud.

Det skriver New York Times, som har bedt om en kommentar fra teknologiselskabet angående mobilchefens exit.

"Kevin Packingham har forladt Samsung Mobile. Vi takker Kevin for hans indsats og ønsker ham held og lykke med hans fremtidige virke," lyder den noget neutrale kommentar fra Samsung.

Samtidig ønsker mobilfabrikanten ikke at udtale sig om forklaringer på, at Kevin Packingham stopper.

Fingrene i flere produkter

I sine to år har Kevin Packingham blandt andet været med til at udvikle og markedsføre Samsung Galaxy S III, som for alvor tog kampen op med Apples iPhone på salgssiden.

Blandt andet skyldtes succesen, at Kevin Packingham havde succes med at få Samsung Galaxy S III indlemmet hos alle de amerikanske mobilselskaber.

Derudover havde Kevin Packingham fingrene med i udviklingen af Galaxy Note-tabletten og Galaxy S4-telefonen.

Det har ikke været muligt for nogen medier at få en kommentar fra Kevin Peckingham om årsagerne til, at han stopper hos Samsung.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.