Artikel top billede

Kendt fototjeneste indfører reklamer

Udbredt fototjeneste indfører reklamer, som brugerne skal kigge på.

Den populære sociale foto- og video-delings-tjeneste Instagram vil inden for de næste par måneder begynde at vise annoncer for brugerne, mens de anvender tjenesten.

Annoncerne vil blive vist både som foto og som videoer for brugerne, der skal forberede sig på, at annoncerne sagtens kan komme fra brands og afsendere, som de ikke selv følger.

Instagram meddeler, at annoncerne vil blive indfaset gradvist, så brugerne ikke skræmmes væk.

Til at begynde med vil annoncerne således være fra "en håndfuld brands, som allerede er medlemmer af Instragram-communitiet," hedder det.

Skal være naturlige elementer

Målet er ifølge Instagram, at de kommende annoncer for brugerne bliver lige så naturlige som de billeder og de videoer, som kommer fra de brands, som brugerne selv har valgt at følge.

Facebook købte sidste år Instagram for 5,7 milliarder kroner. Du kan læse mere om købet her.

Dengang forlød det, at Instagram trods kraftigt stigende popularitet havde meget svært ved at tjene penge.

Ifølge Instagram selv har tjenesten i dag omkring 150 millioner brugere.

Tjenesten meddeler, at det vil være forventeligt, hvis nogle af brugerne fravælger løsningen på grund af de kommende reklamer.

Dog vil brugerne via forskellige indstillingsmuligheder kunne skjule annoncer, som de ikke bryder sig om, ligesom det vil være muligt at sende feedback om annoncerne direkte til Instagram.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.