Derfor skaber iOS 7 store problemer for TDC på tredje uge

TDC har nu i tre uger haft problemer med Apples iOS 7. Det skaber undren, at det skal tage så lang tid at finde en løsning.

Det er nu næsten tre uger siden, at Apple frigav iOS 7 til iPhone, iPad og iPod Touch - og dermed også tre uger siden, at mange TDC-kunder oplevede, at deres TDC Play app eller TDC Erhverv app pludselig fik problemer.

Mens flere af tele-konkurrenterne har løst problemerne med den omstillings-funktion, som også TDC Erhverv app'en er ramt af, er det endnu ikke lykkedes TDC at finde en løsning.

"Vi har desværre endnu ikke løst fejlen omkring TDC Erhverv app'en," meddeler selskabet til Computerworld.

Det er lidt sværere at blive klog på situationen omkring TDC Play app'en og iOS 7. 

I Apples App Store, hvor Play-app'en nu er ude i version 2.4.1, fremgår det, at en kritisk fejl relateret til musikafspilning skal være rettet - og det samme budskab lyder fra TDC's presseafdeling.

Men i App Store skriver TDC samtidig:

"Vi oplever, at flere brugere af denne app desværre har problemer med den."

Politiker undrer sig over TDC
It-ordfører hos Socialdemokraterne Karin Gaardsted skriver i en mail til Computerworld, at hun har modtaget henvendelser fra borgere, der er utilfredse med, at flere af TDC's apps stadig ikke virker på iOS 7.

"Jeg må sige, at jeg er overrasket over, hvor svært det er for det absolut største teleselskab i Danmark, TDC, at få opdateret en forholdsvis simpel sag - deres apps til iOS 7," lyder det fra Karin Gaardsted.

Hun hæfter sig ved, at TDC-kunder allerede i juni (mens iOS 7 var i beta) gjorde TDC opmærksom på problemerne.

"Er der nogen planer om en snarlig opdatering. Ver 2.4.0 er stort set ubrugelig under iOS 7 (som bliver frigivet til masserne lige om lidt). Søgefunktion virker ikke. Alt tekst forsvinder når man start på at taste søgeord. Man kan ikke spille offline musik. App'en crasher lige så snart, man trykker på en sang," skrev en Play-bruger eksempelvis den 14. juni.

Uanset om Play-problemerne nu er løst eller ej, er Karin Gaardsted ikke begejstret over TDC's kundeservice. Hun skriver til Computerworld, at hun ikke er sikker på, at ret mange andre brancher ville komme godt afsted med så sløj en service.

"TDC er presset af konkurrencen fra de mange andre mobilselskaber. Det burde i sig selv få TDC til at oppe sig, og jeg forstår godt, at der er kunder, der er utilfredse. Især når det handler om apps, som man har betalt for."

TDC har ikke ønsket at kommentere disse udtalelser over for Computerworld.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.