Artikel top billede

Eniro: Hadeside-ejer skal betale os 18.000 kroner

En sur erhvervskunde har vundet en sag i Klagenævn for Domænenavne. Men i Vestre Landsret kræver Eniro 18.000 kroner af manden.

Virksomheden Eniro kræver 18.000 kroner af ejeren af siden eniro-nej.dk.

Det oplyser Eniros pressetalsmand Kristoffer Apollo fra Eniro til Computerworld.

"Vi tager afgørelsen i Klagenævn for Domænenavne til efterretning. Imidlertid har vi en sag kørende i Vestre Landsret, hvor vi kræver 18.000 kroner af erhvervskunden," fortæller han.

Sagen har ikke direkte noget at gøre med selve domæne-sagen - og så alligevel - for inden Eniro eventuelt går videre med flere sager imod hjemmeside-ejeren, vil man afvente udfaldet af landsretssagen.

Tale om inkasso-sag

I den sag er der ifølge Eniro tale om manglende betalinger for 18.000 kroner for et Google Adwords produkt, hvor maksimumprisen var aftalt til 10 kroner per klik.

"Vi vil naturligvis kræve betaling for de klik, som han har fået," fortæller Kristoffer Apollo.

Han oplyser, at Eniro naturligvis er "ærgerlig" over, hvordan sagen er eskaleret, men afviser på det kraftigste de beskyldninger, der er anført på eniro-nej.dk.

"Flere af påstandene er fuldstændig grundløse," fortæller Eniro.

Computerworld har gentagne gange i går og i dag forsøgt at få en kommentar fra modparten i sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere
På halvandet år skal det unge it-selskab Dixa firdoble holdet af produktudviklere fra 75 til 300. Sådan lyder ambitionen hos det danske selskab, der netop har modtaget en kapitalindsprøjtning på 660 millioner kroner.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.