Artikel top billede

Dansk it-firma skal børsnoteres - scorer en formue

Danmarks bedste netværksvirksomhed bliver børsnoteret efter lang tids fremgang.

Danmarks bedste netværksvirksomhed, Napatech, med 80 ansatte går på børsen.

Selskabet venter ifølge Børsen at score et trecifret millionbeløb på børsnoteringen.

Noteringen af Søborg-selskabet kommer dog ikke til at ske herhjemme, men deriomod på børsen i Oslo, som Napatech mener er langt bedre til formålet end Nasdaq OMX-børsen i København.

Napatech-direktør Henrik Brill Jensen siger til Børsen, at der i forvejen er mange mellemstore it-virksomheder på Oslo-børsen.

Han mener, at klimaet på den københavnske børs ikke egner sig til mindre og mellemstore it-virksomheder.

"Og så er der mange amerikanske investorer, der ser mod Norge. Hvis man kigger på Københavns Fondsbørs, er det en helt anden liga af virksomheder," siger han til Børsen.

Ifølge avisen følger Napatech i kølvandet på andre danske firmaer - inklusive it-firmaet Asetek - der også er blevet noteret på børsen i Oslo.

Danmarks bedste netværksfirma

Computerworld kårede fornylig Napatech til Danmarks bedste netværksvirksomhed. Det kan du læse mere om her.

Selskabet har specialiseret sig i hurtige hardware-moduler, der især anvendes i finanssektoren og telebranchen.

Søborg-selskabet har ikke en eneste dansk kunde, men har fortsat sin udviklingsafdeling i Danmark.

Hovedmarkedet er i USA, mens Napatech i det seneste år samtidig har brugt mange kræfter på at positionere sig i Asien og Sydamerika.

Læs stort interview med Napatech-direktør Henrik Brill Jensen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere