Artikel top billede

Skynd dig at opdatere: Firefox proppet med kritiske huller

Din Firefox er proppet med sikkerheds-bugs.

Bruger du Firefox, bør du læse videre.

Mozilla har udsendt hele 10 sikkerhedspatches til tre versioner af Firefox-browseren.

Fem af de udsendte sikkerheds-rettelser betegnes som kritiske.

Via dem kan hackere fjern-installere farlig kode, lyder det fra Mozilla, der står bag Firefox.

Ifølge den amerikanske sikkerheds-organisation US Cert kan en dygtig hacker via de fem åbne sikkerheds-huller i Firefox omgå adgangs-restriktioner og sætte computeren i denial-of-service-tilstand, ligesom hackeren kan skaffe sig vej til vigtig information på computeren.

Opdateret: Den første version af artiklen listede følgende browsere som ramte - det er nu dem som er fixet / sikre med den udsendte opdatering: 

De fixede versioner er Firefox 25, Firefox ESR 24.1, Firefox Extendes Support Release 17.0.10, Thunderbird 24.1, Thunderbird ESR 17.0.10 og Seamonkey 2.22.

I opdateringen med navnet MFSA 2013-93 har Mozilla udsendt rettelse til en række sikkerheds-bugs i browserens hukommelse.

Her har Mozilla fundet beviser på, at hukommelsen kan misbruges under bestemte betingelser.

"Vi formoder, at det med en stor nok arbejdsindsats kan lade sig gøre at tvinge nogle af disse til at køre fjendtlig kode," hedder det.

Læs også: Denne browser beskytter dig bedst mod malware




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere






Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.