Artikel top billede

Få uger efter iOS 7: iOS-topchef stopper i Apple

Kort tid efter frigivelsen af iOS 7 til iPhone, iPad og iPod Touch stopper iOS-topchef nu i Apple. Det er langt fra den første centrale leder, der stopper i selskabet under Tim Cook.

Apples nye iOS 7 blev frigivet i september og skiller sig blandt andet ud fra de tidligere versioner af styresystemet ved at at have et helt nyt grafisk design og en række nye funktioner.

Nu viser det sig, at Henri Lamiraux, der er Vice President for udvikling af iOS, netop er stoppet i Apple.

Det er 9to5Mac, der har spottet nyheden via Henri Lamiraux' LinkedIN-profil, og han bekræfter det over for Apple-mediet og siger, at han stoppede "for et par uger siden," da iOS 7.0.3. var frigivet.

Selvom iOS 7 grundlæggende er et godt styresystem, har der været visse problemer med denne version, og det er heller ikke alle, der bryder sig om den nye brugergrænseflade.

Der er dog ikke umiddelbart noget, der tyder på, at det skulle være forklaringen på Apple-chefens exit fra selskabet.

Kilder fra Apples iOS-afdeling fortæller til 9to5Mac, at Henri Lamiraux generelt har været respekteret for sit arbejde.

Flere chefer er stoppet

Lamiraux har været med på holdet helt tilbage fra 2005, hvor iPhonen endnu ikke var lanceret, og nåede i alt at være ansat i Apple i 23 år.

Apple har ikke ønsket at kommentere historien om hans exit over for 9to5mac.

Det står dog klart, at Henri Lamiraux langt fra er den første leder, der forlader Apple i nyere tid.

Tim Cook har tidligere forklaret, hvorfor han valgte at fyre to af top-lederne i selskabet, software-chefen Scott Forstall og retail-chefen John Browett.

Læs også:

En måned med Apples iOS 7: Genialt eller gumpetungt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere