Få uger efter iOS 7: iOS-topchef stopper i Apple

Kort tid efter frigivelsen af iOS 7 til iPhone, iPad og iPod Touch stopper iOS-topchef nu i Apple. Det er langt fra den første centrale leder, der stopper i selskabet under Tim Cook.

Apples nye iOS 7 blev frigivet i september og skiller sig blandt andet ud fra de tidligere versioner af styresystemet ved at at have et helt nyt grafisk design og en række nye funktioner.

Nu viser det sig, at Henri Lamiraux, der er Vice President for udvikling af iOS, netop er stoppet i Apple.

Det er 9to5Mac, der har spottet nyheden via Henri Lamiraux' LinkedIN-profil, og han bekræfter det over for Apple-mediet og siger, at han stoppede "for et par uger siden," da iOS 7.0.3. var frigivet.

Selvom iOS 7 grundlæggende er et godt styresystem, har der været visse problemer med denne version, og det er heller ikke alle, der bryder sig om den nye brugergrænseflade.

Der er dog ikke umiddelbart noget, der tyder på, at det skulle være forklaringen på Apple-chefens exit fra selskabet.

Kilder fra Apples iOS-afdeling fortæller til 9to5Mac, at Henri Lamiraux generelt har været respekteret for sit arbejde.

Flere chefer er stoppet
Lamiraux har været med på holdet helt tilbage fra 2005, hvor iPhonen endnu ikke var lanceret, og nåede i alt at være ansat i Apple i 23 år.

Apple har ikke ønsket at kommentere historien om hans exit over for 9to5mac.

Det står dog klart, at Henri Lamiraux langt fra er den første leder, der forlader Apple i nyere tid.

Tim Cook har tidligere forklaret, hvorfor han valgte at fyre to af top-lederne i selskabet, software-chefen Scott Forstall og retail-chefen John Browett.Læs også:

En måned med Apples iOS 7: Genialt eller gumpetungt

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.