Artikel top billede

Nye direktører til både Telmore og Fullrate

Opdateret: TDC udnævner nye direktører til både Telmore og Fullrate.

Både Telmore og Fullrate får nye direktører i begyndelsen af det nye år, meddeler TDC.

Rasmus Busk bliver kommerciel direktør for Telmore-brandet, mens Lars Asger Petersen bliver direktør i Fullrate.

Fullrate-stillingen har været ledig, siden Peter Mægbæk Madsen fratrådte i september. 

Rasmus Busk, der er 33 år, kommer fra en stilling som COO og partner i Mofibo Books og er tidligere afdelingsdirektør i TDC.

"Rasmus Busk besidder de specifikke kvaliteter, der kan tilføre Telmore et nyt perspektiv, og har igennem sin karriere ført klart bevis for, at han kan tilføre vækst, innovativ produktudvikling og strategisk indsigt," udtaler Anders Jensen, koncerndirektør i TDC Group, i en pressemeddelelse.

TDC valgte så sent som i sidste måned at lukke Telmore som et selvstændigt selskab, så det fremover alene fortsætter som varemærke, mens selve selskabet og dets omkring 150 medarbejdere overflyttes til TDC.

Computerworld-mand til Fullrate

41-årige Lars Asger Petersen kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Computerworld og skal stå i spidsen for lavprisselskabet Fullrate fra den 1. februar.

Han har tidligere stået i spidsen for lavprisselskaberne CBB og Bibob.

"Lars Asger Petersen kommer med den rette energi og har en klar forståelse for præcis, hvad der skal til for at skabe vækst i branchen," skriver TDC.

TDC købte bredbåndsudbyderen Fullrate tilbage i 2009, mens Henrik Poulsen fortsat var TDC-direktør.  

Læs også:

TDC lukker Telmore som selvstændigt selskab

TDC: Derfor sender vi Fullrate i haserne på 3 og Telia
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere