Artikel top billede

Dansk CSC-chef stopper efter uenighed

Central dansk CSC-chef stopper efter uenighed.

Jens Schmidt, der er director for Public Sector hos CSC i Norden, stopper.

Det bekræfter han over for Computerworld.

"Jeg er teknisk set stadig ansat i CSC, men jeg har i august i år aftalt, at jeg stopper i selskabet," skriver han i en mail til Computerworld.

"Årsagen er uenigheder mellem mig og CSC's ledelse om konkrete og principielle forhold, som gjorde, at det ikke var ønskeligt, at jeg fortsatte," forklarer han videre.

Kan du uddybe, hvad uenighederne drejer sig om? 

"Det drejer sig om ret basale ting, som der på nuværende tidpunkt ikke er grund til at gå i detaljer med offentligt," svarer han.

Dog oplyser han, at der ingen sammenhæng er med hackersagen, hvor en af CSC's storkunder, Rigspolitiet, fik hacket data.

CSC store offentlige kunder

Jens Schmidt har haft ansvaret for de offentlige kunder.

Her har han skullet udtale sig til pressen i flere forskellige sager, der har haft offentlighedens interesse.

Blandt andet i forhold til hackeres indtrængen i CSC-systemerne, der altså førte hackerne videre ind til Rigspolitiets følsomme data.

Men også i forbindelse med it-skandalen Polsag, som blev skrottet, efter at politiet havde brugt en halv milliard kroner på det, måtte Jens Schmidt ud og forklare selskabets holdninger.

Ligesom han for nogen tid siden i forbindelse med beskyldninger fra storkunden Skat måtte på banen.

Skat følte sig bevidst ført bag lyset i forbindelse med et større it-projekt, der var opstået problemer med.

Jens Schmidt har tidligere i sin karriere arbejdet hos blandt andre Nokia, Scnajour, Rambøll og Oracle.

Ifølge hans Linkedin-profil begyndte han hos CSC i juli 2011.

CSC's administrerende direktør, Jørgen Jakobsen, bekræfter, at Jens Schmidt fratræder "efter gensidig aftale", men ønsker ikke at oplyse mere om det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft lukker efter få dage for gratis Windows 365 efter enorm interesse
Efterspørgslen på at prøve Windows 365 har været så stor, at Microsoft har været nødsaget til at sætte pause på prøvemodel på grund af kapacitet, lyder det fra Microsoft.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.