Artikel top billede

CSC mister igen stor dansk kunde

Det indiske konsulentfirma Tata hugger endnu en dansk kunde fra amerikanske CSC.

Forsikringskoncernen Tryg har besluttet at opsige sin driftsaftale med CSC til fordel for den indiske opkomling TCS (Tata Consultancy Services).

I en kortfattet meddelelse sparker Trygs koncerndirektør Morten Hübbe samtidig til sin nu forhenværende driftsleverandør med en kommentar om, at den ventede aftale med TCS vil "sikre Tryg en tidssvarende og mere moderne it-drift med en økonomi, der lever op til tidligere udmeldte besparelseskrav". Tryg henviser også til, at man ønsker sig "bedre stabilitet" i ydelserne fra sin it-leverandør.

Fyringen af CSC som driftsleverandør kommer efter en tre måneder lang udbudsrunde, hvor CSC også har givet sit bud på en forlængelse - et bud som altså ikke er faldet i Trygs smag.

Samarbejdet med CSC stopper 1. august 2014, og den nye aftale med TCS vil ifølge Tryg løbe i minimum fire år.

Tryg oplyser ikke, hvilken størrelse hverken den hidtidige eller den kommende aftale har rent økonomisk.

Da CSC i 2011 var ramt af en langvarig arbejdskonfllikt, var Tryg blandt de kunder, som åbent fortalte om de problemer, som konflikten skabte for forsikringskoncernens kunder.

Computerworld arbejder på at få en uddybende kommentar fra Tryg og CSC.

TDC og SAS er blandt de firmaer, som tidligere har droppet deres samarbejde med CSC til fordel for Tata.

Læs også:

CSC Danmark fyrer igen: 200 stillinger nedlægges i Danmark

CSC Danmark får nyt kæmpe underskud

Dansk CSC-chef stopper efter uenighed
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.