Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Test din viden: Hvor godt kender du egentlig Microsoft?

Vi kender alle Microsoft. Tror vi. Test din viden om et af Danmarks - og verdens - største og mest kendte it-selskaber.

Der findes ikke mange virksomheder eller privatforbrugere, der ikke i en eller anden udstrækning enten anvender eller har anvendt software fra Microsoft.

Med en driftig kombination af smarte forretningsmetoder og effektive og konkurrencedygtige teknologier har selskabet gennem årene fået oparbejdet en position i it-branchen, som ikke mange kan matche.

Der findes nemlig ikke mange it-markeder, hvor Microsoft ikke i en eller anden form er til stede.

Også herhjemme er selskabets solidt til stede - ikke mindst med den store udviklingsafdeling i Vedbæk nord for København, hvor væsentlige dele af Microsofts lukrative Dynamics-software bliver udviklet.

Foruden sine egne folk ernærer et meget stort antal selskaber sig af enten udvikling eller salg af over- og tilbygninger til Microsofts mange produkter.

Det har skabt et meget stort øko-system med mange tusinder partnerselskaber.

Test din viden om Microsoft.

Gå til Microsoft-quizzen her: Test din viden: Hvor godt kender du egentlig Microsoft?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere