Artikel top billede

(Foto: Eric Hood /)

Derfor flimrede millionvis af mobiltelefoner i morges

Millionvis af mobiltelefoner kunne i morges ikke ringe eller modtage opkald. Læs forklaringen her.

Omkring klokken 9.30 blev Danmarks suverænt største teleselskab TDC ramt af et nedbrud på sin mobiltelefoni i hele Norden.

Nedbruddet ramte dermed potentielt også selskabets omkring 2,4 millioner danske mobilkunder i hele landet, som ikke kunne modtage opkald i små tyve minutters tid.

"Nedbruddet var relativt kort, og vi er nu gået i gang med at undersøge, hvad det skyldtes. Førsteprioritet var dog at få telefonien tilbage igen," forklarer TDC-pressemedarbejder Camilla Sebelius til Computerworld.

Hun ønsker ikke at spekulere i, hvad nedbruddet skyldtes, men understreger, at det var kortvarigt og udelukkende ramte tale og altså ikke sms- og data-trafik.

"Det hele er oppe at køre igen i Norden," fortæller TDC-pressemedarbejderen.

Følg selv med i nedbrud

Som dominerende teleselskab i Danmark er TDC ikke helt ubekendt med nedbrud.

I efteråret var en tastefejl skyld i, at selskabets millionvis af kunder oplevede problemer med sms-maskineriet. 

Formiddagens nedbrud har umiddelbart ingen forbindelse til efterårets fejl.

Du kan selv løbende følge med i TDC driftsinformation på selskabets hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere