Artikel top billede

Derfor flimrede millionvis af mobiltelefoner i morges

Millionvis af mobiltelefoner kunne i morges ikke ringe eller modtage opkald. Læs forklaringen her.

Omkring klokken 9.30 blev Danmarks suverænt største teleselskab TDC ramt af et nedbrud på sin mobiltelefoni i hele Norden.

Nedbruddet ramte dermed potentielt også selskabets omkring 2,4 millioner danske mobilkunder i hele landet, som ikke kunne modtage opkald i små tyve minutters tid.

"Nedbruddet var relativt kort, og vi er nu gået i gang med at undersøge, hvad det skyldtes. Førsteprioritet var dog at få telefonien tilbage igen," forklarer TDC-pressemedarbejder Camilla Sebelius til Computerworld.

Hun ønsker ikke at spekulere i, hvad nedbruddet skyldtes, men understreger, at det var kortvarigt og udelukkende ramte tale og altså ikke sms- og data-trafik.

"Det hele er oppe at køre igen i Norden," fortæller TDC-pressemedarbejderen.

Følg selv med i nedbrud

Som dominerende teleselskab i Danmark er TDC ikke helt ubekendt med nedbrud.

I efteråret var en tastefejl skyld i, at selskabets millionvis af kunder oplevede problemer med sms-maskineriet. 

Formiddagens nedbrud har umiddelbart ingen forbindelse til efterårets fejl.

Du kan selv løbende følge med i TDC driftsinformation på selskabets hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.