Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Rutineret it-mand fra IBM og Mærsk skifter job

En bundrutineret dansk it-sikkerhedsmand fra IBM - og med fortid hos A.P. Møller - Mærsk - skifter job.

En af landets måske mest kendte it-sikkerhedsfolk, Kim Aarenstrup, med en fortid hos A. P. Møller - Mærsk og it-kæmpen IBM skifter job.

Han skal fremover lede Deloitte's rådgivningsafdeling inden for informations- og cyber-sikkerhed.

Kim Aarenstrup siger om sin nye arbejdsgiver:

"Deloitte er globalt udpeget som verdens førende konsulenthus indenfor cybersikkerhed," udtaler Kim Aarenstrup, "så jeg er meget beæret og begejstret over at få tilbudt en ledende rolle i den fortsatte udvikling, og fastholdelse af dette høje faglige niveau."

Formand for it-sikkerhedsforum

Kim Aarenstrup har mere end 25 års erfaring omkring sikkerhedsområdet.

Han har siddet i et hav af it-sikkerhedsudvalg og råd - som den har været ikke så få af i Danmark.

Dertil har han en baggrund indenfor digital efterforskning fra politiet.

Endelig er han bestyrelsesformand for ISF  - Information Security Forum. En post han fortsætter med ved siden af sit nye job.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere