Artikel top billede

Kendt it-profil stopper - afløser ikke fundet

Efter 15 år stopper direktøren hos Dansk Industris it-brancheforening ITEK. En afløser er ikke fundet.

Direktør Tom Togsverd fra ITEK under Dansk Industri stopper, uden at der er en afløser på plads.

"Ja, det er korrekt," siger han til Computerworld.

I stedet har han fået titel af projektmedarbejder og skal arbejde i en gruppen omkring et stort produktivitetsprojekt i regi af Dansk Industri.

Men der er ikke tale om en fyring fra posten som direktør.

"Nej, jeg blev bedt om at deltage i det andet, og det gik lidt stærkt. Vi vurderede, at der skulle jeg over med det samme, og så må man finde en afløser bagefter," udtaler han.

Tom Togsverd oplyser altså, at der ikke er fundet en afløser for ham.

105 år og knive i ærmet

Tom Togsverd virker afklaret omkring stoppet.

"Man kunne godt argumentere for, at jeg snart burde stoppe efter 15 år. I dotcom tiden sagde vi jo, at der gik syv internetår på et år - det vil så sige, at jeg har 105 år i branchen," siger han.

Blandt den største omvæltning, når han skal pege på noget, der er sket over de 15 år, er, at det i dag er blevet indlysende for alle, at teknologi er vejen frem.

Sådan var det ikke for 15 år siden.

"Samtidig er konkurrencen blevet meget hård. I telebranchen går man nærmest med kniv i ærmet," siger Tom Togsverd.

Tom Togsverd forklarer igen, at Dansk Industri spurgte, om han ville være med i projektgruppen om produtivitet, hvor de får "meget travlt" og skal ud til over 1.000 virksomheder.

"Og jeg kunne ikke begge dele. Så nu bruger jeg to år på det her," siger han.

Tom Togsverd, der har kommenteret på utallige it-emner igennem de 15 år, kom senest lidt galt afsted, da han udtalte sig om overvågning af danske virksomheder.

En udtalelse han måtte trække tilbage.

Medlemstallet går angiveligt fint fremad for ITEK, omend Telenor ifølge Computerworlds oplysninger for nylig meldte sig ud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere