Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Aggressivt lille dansk it-firma scorer million-formue

Forventningsfulde investorer pumper millioner af kroner ind i lille dansk it-firma. Forventningerne er særdeles store. Men der skal handles nu.

Den lille danske it-virksomhed Mojn.com har scoret 22 millioner kroner, som selskabet nu vil investere i et stort fremstød.

Pengene kommer fra kapitalfondene Northzone, Notion Capital samt danske Zoar Invest, som investoren Ib Sønderby Larsen står bag.

Mojn.dk har blot omkring 30 ansatte, der har til huse i henholdsvis København og London.

Bag selskabet står it-iværksætterne Carsten Hyldahl og Thomas Jensen, der grundlagde virksomheden i 2009 under navnet RealTime Marketing.

Mojn.dk har udviklet en cloud-baseret løsning til såkaldt performance email targeting, der anvendes til at udnytte oplysninger om brugernes adfærd og navigation på internettet til at præsentere dem for relevante produkter i realtid.

Selv peger Mojn.com på, at systemet er enestående i markedet, fordi det kombinerer annoncering med mapping og marketing.

"Vores første produkt - Performance Email Targeting - leverer resultater uden sammenligning til vores kunder, men der kan gøres meget mere," lyder det fra Thomas Jensen.

Han siger i en pressemeddelelse, at selskabets mål er at gøre "en markant forskel på det samfund, der omgiver os."

Kun en lille del

I dag er kun en meget lille del af email-marketing-mængden personaliseret og målrettet den enkelte modtager, og investorerne mener, at selskabet har potentialet til at blive særdeles stort.

"Det handler ekstremt meget om tempo. Lige nu er vi de eneste spillere på markedet med en end-to-end-løsning, men det er et spørgsmål om tid, inden den gamle garde vågner op. Der er ikke andet at gøre end at køre hurtigt frem, og vi begynder med at klø på i London," siger Carsten Hyldahl til Børsen.

Han siger til avisen, at målet er at blive en dominerende faktor i de 100 største virksomheder i Storbritannien inden for det næste år, hvor Mojn.com også sigter efter at åbne kontor i New York.

Selskabet sigter efter en ny investorrunde inden nytår.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere