Artikel top billede

Aggressivt lille dansk it-firma scorer million-formue

Forventningsfulde investorer pumper millioner af kroner ind i lille dansk it-firma. Forventningerne er særdeles store. Men der skal handles nu.

Den lille danske it-virksomhed Mojn.com har scoret 22 millioner kroner, som selskabet nu vil investere i et stort fremstød.

Pengene kommer fra kapitalfondene Northzone, Notion Capital samt danske Zoar Invest, som investoren Ib Sønderby Larsen står bag.

Mojn.dk har blot omkring 30 ansatte, der har til huse i henholdsvis København og London.

Bag selskabet står it-iværksætterne Carsten Hyldahl og Thomas Jensen, der grundlagde virksomheden i 2009 under navnet RealTime Marketing.

Mojn.dk har udviklet en cloud-baseret løsning til såkaldt performance email targeting, der anvendes til at udnytte oplysninger om brugernes adfærd og navigation på internettet til at præsentere dem for relevante produkter i realtid.

Selv peger Mojn.com på, at systemet er enestående i markedet, fordi det kombinerer annoncering med mapping og marketing.

"Vores første produkt - Performance Email Targeting - leverer resultater uden sammenligning til vores kunder, men der kan gøres meget mere," lyder det fra Thomas Jensen.

Han siger i en pressemeddelelse, at selskabets mål er at gøre "en markant forskel på det samfund, der omgiver os."

Kun en lille del

I dag er kun en meget lille del af email-marketing-mængden personaliseret og målrettet den enkelte modtager, og investorerne mener, at selskabet har potentialet til at blive særdeles stort.

"Det handler ekstremt meget om tempo. Lige nu er vi de eneste spillere på markedet med en end-to-end-løsning, men det er et spørgsmål om tid, inden den gamle garde vågner op. Der er ikke andet at gøre end at køre hurtigt frem, og vi begynder med at klø på i London," siger Carsten Hyldahl til Børsen.

Han siger til avisen, at målet er at blive en dominerende faktor i de 100 største virksomheder i Storbritannien inden for det næste år, hvor Mojn.com også sigter efter at åbne kontor i New York.

Selskabet sigter efter en ny investorrunde inden nytår.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.