Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Aggressivt lille dansk it-firma scorer million-formue

Forventningsfulde investorer pumper millioner af kroner ind i lille dansk it-firma. Forventningerne er særdeles store. Men der skal handles nu.

Den lille danske it-virksomhed Mojn.com har scoret 22 millioner kroner, som selskabet nu vil investere i et stort fremstød.

Pengene kommer fra kapitalfondene Northzone, Notion Capital samt danske Zoar Invest, som investoren Ib Sønderby Larsen står bag.

Mojn.dk har blot omkring 30 ansatte, der har til huse i henholdsvis København og London.

Bag selskabet står it-iværksætterne Carsten Hyldahl og Thomas Jensen, der grundlagde virksomheden i 2009 under navnet RealTime Marketing.

Mojn.dk har udviklet en cloud-baseret løsning til såkaldt performance email targeting, der anvendes til at udnytte oplysninger om brugernes adfærd og navigation på internettet til at præsentere dem for relevante produkter i realtid.

Selv peger Mojn.com på, at systemet er enestående i markedet, fordi det kombinerer annoncering med mapping og marketing.

"Vores første produkt - Performance Email Targeting - leverer resultater uden sammenligning til vores kunder, men der kan gøres meget mere," lyder det fra Thomas Jensen.

Han siger i en pressemeddelelse, at selskabets mål er at gøre "en markant forskel på det samfund, der omgiver os."

Kun en lille del

I dag er kun en meget lille del af email-marketing-mængden personaliseret og målrettet den enkelte modtager, og investorerne mener, at selskabet har potentialet til at blive særdeles stort.

"Det handler ekstremt meget om tempo. Lige nu er vi de eneste spillere på markedet med en end-to-end-løsning, men det er et spørgsmål om tid, inden den gamle garde vågner op. Der er ikke andet at gøre end at køre hurtigt frem, og vi begynder med at klø på i London," siger Carsten Hyldahl til Børsen.

Han siger til avisen, at målet er at blive en dominerende faktor i de 100 største virksomheder i Storbritannien inden for det næste år, hvor Mojn.com også sigter efter at åbne kontor i New York.

Selskabet sigter efter en ny investorrunde inden nytår.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere