Artikel top billede

En stribe kendte it-navne er tilknyttet Athenas. Blandt andet IT-Branchens formand Jørgen Bardenfleth. (Foto: Mikael Rieck)

Kendis-firma vinder retsopgør imod konkursbo

It-virksomhed proppet med kendte it-navne som Jørgen Bardenfleth er blevet frikendt på alle punkter i en tvist afgjort i retten.

It-virksomheden Athena IT-Group A/S er blevet frifundet "på alle punkter" i retten.

Det meddeler selskabet i en meddelelse vedrørende retssagen om et lejemål i Vojens, hvor et konkursbo havde hevet Athena i retten.

"Retten i Sønderborg frifinder Athena IT-Group A/S på alle punkter," hedder det i beskeden fra Athenas bestyrelsesformand Helge Munk.

Selskabet, der er et hosting- og it-outsourcing-firma, har også andre kendte navne i bestyrelsen

Kendte it-folk på stribe

Det er blandt andet Stig Hølledig og den tidligere Microsoft-direktør Jørgen Bardenfleth, der sidder i flere it-bestyrelser blandt andet også hos EG.

Jørgen Bardenfleth er desuden formand for brancheforeningen IT-Branchen.

Striden med en kurator begyndte helt tilbage i 2011 - altså inden Jørgen Bardenfelth kom til og han har derfor intet med sagen at gøre, har Athenas direktør tidligere understreget.

Sagen vedrørende kort fortalt uenighed mellem kurator og it-virksomheden omkring en huslejeaftales gyldighed og siden nogle andre forhold i relation til en bygning.

Du kan læse mere om striden her.

Athena har hele vejen igennem ladet forstå, at man havde ret i sagen.

Og det har man nu rettens ord for.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere