Artikel top billede

En stribe kendte it-navne er tilknyttet Athenas. Blandt andet IT-Branchens formand Jørgen Bardenfleth. (Foto: Mikael Rieck)

Kendis-firma vinder retsopgør imod konkursbo

It-virksomhed proppet med kendte it-navne som Jørgen Bardenfleth er blevet frikendt på alle punkter i en tvist afgjort i retten.

It-virksomheden Athena IT-Group A/S er blevet frifundet "på alle punkter" i retten.

Det meddeler selskabet i en meddelelse vedrørende retssagen om et lejemål i Vojens, hvor et konkursbo havde hevet Athena i retten.

"Retten i Sønderborg frifinder Athena IT-Group A/S på alle punkter," hedder det i beskeden fra Athenas bestyrelsesformand Helge Munk.

Selskabet, der er et hosting- og it-outsourcing-firma, har også andre kendte navne i bestyrelsen

Kendte it-folk på stribe

Det er blandt andet Stig Hølledig og den tidligere Microsoft-direktør Jørgen Bardenfleth, der sidder i flere it-bestyrelser blandt andet også hos EG.

Jørgen Bardenfleth er desuden formand for brancheforeningen IT-Branchen.

Striden med en kurator begyndte helt tilbage i 2011 - altså inden Jørgen Bardenfelth kom til og han har derfor intet med sagen at gøre, har Athenas direktør tidligere understreget.

Sagen vedrørende kort fortalt uenighed mellem kurator og it-virksomheden omkring en huslejeaftales gyldighed og siden nogle andre forhold i relation til en bygning.

Du kan læse mere om striden her.

Athena har hele vejen igennem ladet forstå, at man havde ret i sagen.

Og det har man nu rettens ord for.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere