Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Skærmdump fra Youtube.

Video: Sådan tvinges internet-afhængighed ud af unge mennesker

Afhængighed af nettet er et stigende problem. Det løser man blandt andet ved at sende unge mennesker i arbejdslejr med hård militær træning og medicin på menuen.

Det minder mest af alt om en arbejdslejr eller et topsikret fængsel, men det er en klinik, der skal kurere kinesiske teenagere, der er blevet diagnosticeret som web-junkier.

Behandlingen foregår under ganske barske og håndfaste forhold, med timevis af terapi, medicin og militære træningsøvelser.

Videoen nederst er et klip fra en dokumentarfilm, som er publiceret af The New York Times, der beskriver forholdene på en kinesisk net-klinik.

De kinesiske eksperter fortæller blandt andet, at hvis du er på nettet mere end seks timer om dagen, uden at det er i forbindelse med skolearbejde eller job, så er du farezonen for at blive internetafhængig.

Indlagt af far og mor

De unge mennesker, der interviewes i filmen, beretter, at de mod deres vilje er blevet 'indlagt´ af deres forældre for at blive net-afruset.

På hjemmet bliver de bevogtet af soldater, får behandling med medicin og overvåget døgnet rundt. I dagtimerne står menuen også på hård militærtræning.

Alt sammen for at returnere ungdommen til den virkelige verden.

Om behandlingen er god eller skadelig, bliver ikke berørt i filmen, men de personer, der driver behandlingscentret, hævder at 70 procent ikke bruger nettet efter indlæggelsen.

Og det kan man sådan set godt forstå.

Det påpeges at internet-afhængighed er stadigt voksende problem i landet, og at der at den grund findes i hundredevis af lignede internet-behandlingshjem i Kina.

Kineserne tager grovfilen i brug overfor internetafhængighed.

Læs også denne reportage fra Foxconns it-fabrikker i Kina: Springer de ansatte stadig ud fra taget hos Foxconn?

Ups: Halvdelen af klodens internettrafik sendt til én forkert ip-adresse
IT-JOB

Nuuday

BI Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

OT Cybersecurity Specialist – SOC analyst

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Rollout Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere