Artikel top billede

Dansk top-chef trækker sig efter blot 22 måneder

ERP-koncernens Columbus' danske topchef stopper omgående. Se hvorfor her.

Den øverste chef for ERP-koncernen Columbus' danske forretning, Niels Poulsen Stenfeldt, stopper i selskabet.

Det sker, efter han for blot 22 måneder siden overtog jobbet fra Steen Hagengaard.

Det kan du læse mere om her: Topchef: Derfor trækker jeg mig fra Columbus

"Engang imellem får man et tilbud, som man ikke kan sige nej til, og sådan et har jeg fået. Så tager man jo en snak med sin chef om, hvorvidt alt er godt. Og det tror jeg godt, at jeg kan sige, at det er," siger han, da Computerworld fanger ham på telefonen i London, hvor han er i transit på vej til USA.

Netop meldingen om, at alt har været godt i Columbus, der er i god gænge, har været vigtigt, fortæller han.

Du kan læse mere om Columbus gode gænge her: Kunøe-selskab får rekordindtjening

"Turn arounden i Columbus er gået hurtigere, end vi havde forventet, og vi har lige haft kick off med et fantastisk '14. Jeg er rigtigt glad for, at timingen passer så fint, og at Columbus kører så godt. Det gør mig stolt," siger han.

"Det er selvfølgelig altid med vemod, at man skifter til noget bedre, og jeg kommer til at savne Columbus," siger han i telefonen fra London.

Her venter han på flyforbindelse til USA, hvor han skal deltage i et stort salgskickoff med sin nye arbejdsgiver, som han indtil videre kun vil betegne som 'en stor virksomhed.'

Hvad bliver dit nye job?

"Jeg kan indtil videre kun sige, at der er tale om en større europæisk rolle med ansvar for en omsætning på en milliard kroner. Jobbet er i it-branchen og ligger i naturlig forlængelse af min hidtidige karriere. Det er et stort kvantespring op ad, og jeg er meget glad for at have fået denne mulighed," siger han.

Ny direktør hentes internt

Columbus nye direktør bliver Steen Hybschmann, der i de seneste år har spillet en fremtrædende rolle som medlem af koncernledelsen - blandt andet med implementeringen af selskabets globale strategi.

Han kender derfor hele Columbus indefra og får til opgave at fortsætte selskabets udvikling.

Koncernchef i Columbus, Thomas Honore, peger i en pressemeddelelse på, at overtagelsen af direktør-rollen for en af Columbus' helt store forretningsenheder er 'et naturligt skridt' i Steen Hybschmanns karriere.

"Han har de rette faglige og personlige kvalifikationer til at bestride stillingen," lyder det fra Thomas Honore.

Selv peger Steen Hybschmann på, at han især vil fokusere på fire mål.

"Det klare mål er kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed, vækst og profitabilitet," siger han.

Læs også: Dansk it-virksomhed vokser: Hyrer 10 pct. flere folk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere