Artikel top billede

Efter et års tøven: Kunde vil bruge udskældt it-system

Dansk kommune var nervøs for at implementere udskældt it-system for et års tid siden. Nu lægger man an til at kaste sig ud i det, selv om der fortsat er bøvl andre steder.

Hos Hillerød Kommune valgte man at træde på bremsen i forhold til at implementere KMD Debitor i 2013.

Det skete ganske enkelt, fordi man har set nogle slemme problemer med systemet i andre kommuner.

Men nu lægger man an til at hoppe ud i det, oplyser kommunens CIO, Søren Kristensen.

Faktisk skulle det nye KMD-system tages i brug i januar 2013.

Men nu - i februar 2014 - er man på vippen til at kaste sig ud i det, når det gælder implementering af Debitor-modulet.

"Vi er p.t. i dialog med KMD om at komme videre med implementeringen af Debitormodulet," oplyser han til Computerworld.

"Det er min forventning, at vi i løbet af meget kort tid vil have en endelig aftale med KMD om den videre vej fremad," lyder det fra ham.

Implementeringsplanen

Han understreger, at man ikke er i gang med implementeringen, "men konkret i gang med at planlægge og aftale, hvordan implementeringsplanen skal se ud".

Oprindeligt havde Hillerød Kommune lov til at få modulet implementeret, men valgte altså at springe over, da man kunne fortsætte billigt med den eksisterende løsning.

Hos Helsingør Kommune, der også var hårdt ramt for nogle år tilbage, da Hillerød valgte at træde på bremsen, har man netop oplyst, at der fortsat er problemer.

Denne gang har det dog ikke kostet sygefravær hos personalet, men eksempelvis sendes rykkere ud på 4 kroner, selv om portoen er 6 kroner.

Læs mere om Helsingørs nye problemer med opkrævningssystemet KMD Debitor her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.