Sådan spinder du guld på Internet of Things

Alle taler om, hvor gigantisk Internet of Things er og bliver, men hvordan får man egentlig del i de mange milliarder, dette nye marked omsætter for?

Det kan efterhånden ikke være ret mange, der er tvivl om, at Internet of Things er og i stigende grad bliver et af de store temaer i både it-industrien og en række andre industrier.

Konceptet med milliarder og atter milliarder af intelligente enheder, der er koblet til internettet og til hinanden og dermed kan kommunikere på kryds og tværs, vinder stadig mere genklang.

Derfor er der også en udbredt opfattelse af, at det er et område, hvor man - med den rette forretningsstrategi - vil kunne tjene gode penge fremover.

Men hvor ligger indtjeningsmulighederne i Internet of Things helt konkret, hvir man er en it-virksomhed?

Dette skal du forstå
Det giver analysefirmaet IDC et bud på i en ny opgørelse over de markeder, hvor IoT vil få størst betydning fra 2014 til 2017.

"Succesfulde salgs- og marketing-indsatser af leverandører vil bygge på, at man forstår de mest lukrative vertikaler, der har vækst nu og et fremtidigt potentiale, og dernæst at man skaber løsninger til specifikke brugsscenarier, der adresserer industri-specifikke forretningsprocesser," lyder det blandt andet fra IDC.

"At forstå eksistensen af vertikale muligheder er det første skridt til at forstå indflydelsen - og de markedsmuligheder, der eksisterer - for it-leverandører."

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Dette smartwatch er som skabt til at krydse Gobi-ørkenen – men det fungerer også fint herhjemme
Garmin Instinct Solar er et af de første smart-ure, som slet ikke behøver at blive opladet – det har sin fordele og naturligvis også sine begrænsinger.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.