Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Kæmpe it-drama med ufine tricks skal nu filmatiseres

Vi har set film om Facebook, Apple samt Google, og nu vil Hollywood filmatisere et af de største it-dramaer fra 1990'erne.

Bogen Console Wars med undertitlen Sega, Nintendo, and a Battle that Defined a Generation bliver udgangspunktet for en ny film om den store konsolkrig i 1990'erne.

Det er dog først til maj, at Blake J. Harris' bog sættes til salg, og den er baseret på hundredvis af interview, som forfatteren har foretaget med nuværende og tidligere ansatte i spilindustrien.

Console Wars
handler om Nintendo, der sad tungt på konsolmarkedet for over 20 år siden, mens Sega forsøgte at mase sig ind.

Det førte til en hidsig kamp om markedsandele i en slags David mod Goliat-duel, hvor der var plads til ufine tricks.

Bogen handler især om Tom Kalinske, der ikke havde erfaring med konsolspil, men som alligevel stod i spidsen for underdog'en Sega, og med utraditionelle midler fik succes.

Ingen dato klar

Sony har købt rettighederne til filmatiseringen, og det bliver Seth Rogen and Evan Goldberg - kendt for "Knocked Up" og "Superbad" - som skal instruere.

De skriver manuskriptet på baggrund af bogen, som de allerede har haft fingre i, da de står som forfattere til forordet.

Bogen beskrives som en business thriller. Scott Rudin er med til at producere filmen, og han har tidligere haft succes med blandt andre "No Country for Old Men", "The Social Network" og "Moneyball".

Der er endnu ingen dato for, hvornår filmen skal optages, eller hvornår den lander i biograferne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere