Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Kæmpe it-drama med ufine tricks skal nu filmatiseres

Vi har set film om Facebook, Apple samt Google, og nu vil Hollywood filmatisere et af de største it-dramaer fra 1990'erne.

Bogen Console Wars med undertitlen Sega, Nintendo, and a Battle that Defined a Generation bliver udgangspunktet for en ny film om den store konsolkrig i 1990'erne.

Det er dog først til maj, at Blake J. Harris' bog sættes til salg, og den er baseret på hundredvis af interview, som forfatteren har foretaget med nuværende og tidligere ansatte i spilindustrien.

Console Wars
handler om Nintendo, der sad tungt på konsolmarkedet for over 20 år siden, mens Sega forsøgte at mase sig ind.

Det førte til en hidsig kamp om markedsandele i en slags David mod Goliat-duel, hvor der var plads til ufine tricks.

Bogen handler især om Tom Kalinske, der ikke havde erfaring med konsolspil, men som alligevel stod i spidsen for underdog'en Sega, og med utraditionelle midler fik succes.

Ingen dato klar

Sony har købt rettighederne til filmatiseringen, og det bliver Seth Rogen and Evan Goldberg - kendt for "Knocked Up" og "Superbad" - som skal instruere.

De skriver manuskriptet på baggrund af bogen, som de allerede har haft fingre i, da de står som forfattere til forordet.

Bogen beskrives som en business thriller. Scott Rudin er med til at producere filmen, og han har tidligere haft succes med blandt andre "No Country for Old Men", "The Social Network" og "Moneyball".

Der er endnu ingen dato for, hvornår filmen skal optages, eller hvornår den lander i biograferne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Høst hurtigt AI-fordele med skarp fokus på specifikke udfordringer – og uden behov for at kode
Markant reduceret svartid, styrket effektivitet og færre fejl. Det er blandt fordelene ved at lade AI sortere og prioritering beskeder fra en stor mængde brugere og kunder.