Artikel top billede

Tidligere SAS-topchef nødlander med it-firma

Med en tidligere SAS-topchef i bestyrelsen afvikles et it-firma, der har haft det meget svært. I stedet vil man lette med et firma født ud af Just Eat-familien.

Firmaet Deducta, der opbyggede hjemmesider og ydede rådgivning omkring blandt andet søgemaskineoptimering til primært store kunder, er under afvikling.

Det oplyser selskabets advokat og nuværende formelle direktør, Morten Wind Lindegaard.

"Vi har valgt at lukke firmaet ned," fortæller han til Computerworld.

Den tidligere direktør er blevet afskediget, ligesom tidligere forsøg på at rette firmaet op siden 2011 er mislykkedes og har ført til andre direktørers exit.

Tidligere SAS-boss i bestyrelsen

Advokat og bestyrelsesmedlem Morten Wind Lindegaard, der sidder i bestyrelsen sammen med tidligere SAS-topchef Jørgen Lindegaard og HP-manden Henrik Søndergaard, forklarer, at lukningen simpelthen skyldes, at der ikke er et marked for de store kunder.

"Selskabet havde få store kunder og ydede konsulentbistand og rådgivning. Men det er der ikke et marked for," siger han.

I stedet vil bestyrelsen satse på et selskab med et andet fokus.

I begyndelsen af 2013 købte man nemlig firmaet Just Search, der er født ud af Just Eat-familien.

Selskabet hedder i dag Deducta Search.

"Her er i højere grad tale om volumensalg i relation til søgemaskineoptimering og standardiserede, men kundetilpassede, hjemmesider. Et produkt som langt bedre passer til et marked med hård konkurrence på pris og performance," fortæller han.

"Denne forretning vokser markant, og det vil vi satse på i fremtiden," lyder det.
IT-JOB

WSP Danmark A/S

Microstation-konsulent

Bunker Holding A/S

People Lead

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Rollout Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere