Artikel top billede

Tidligere SAS-topchef nødlander med it-firma

Med en tidligere SAS-topchef i bestyrelsen afvikles et it-firma, der har haft det meget svært. I stedet vil man lette med et firma født ud af Just Eat-familien.

Firmaet Deducta, der opbyggede hjemmesider og ydede rådgivning omkring blandt andet søgemaskineoptimering til primært store kunder, er under afvikling.

Det oplyser selskabets advokat og nuværende formelle direktør, Morten Wind Lindegaard.

"Vi har valgt at lukke firmaet ned," fortæller han til Computerworld.

Den tidligere direktør er blevet afskediget, ligesom tidligere forsøg på at rette firmaet op siden 2011 er mislykkedes og har ført til andre direktørers exit.

Tidligere SAS-boss i bestyrelsen

Advokat og bestyrelsesmedlem Morten Wind Lindegaard, der sidder i bestyrelsen sammen med tidligere SAS-topchef Jørgen Lindegaard og HP-manden Henrik Søndergaard, forklarer, at lukningen simpelthen skyldes, at der ikke er et marked for de store kunder.

"Selskabet havde få store kunder og ydede konsulentbistand og rådgivning. Men det er der ikke et marked for," siger han.

I stedet vil bestyrelsen satse på et selskab med et andet fokus.

I begyndelsen af 2013 købte man nemlig firmaet Just Search, der er født ud af Just Eat-familien.

Selskabet hedder i dag Deducta Search.

"Her er i højere grad tale om volumensalg i relation til søgemaskineoptimering og standardiserede, men kundetilpassede, hjemmesider. Et produkt som langt bedre passer til et marked med hård konkurrence på pris og performance," fortæller han.

"Denne forretning vokser markant, og det vil vi satse på i fremtiden," lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.