Artikel top billede

Billigt succes-produkt fra Google sættes endelig til salg i Danmark

Det koster 270 kroner, og det har været så populært, at danskere har storshoppet produktet og slæbt det med hjem fra USA. Nu er Googles lille tv-makker endelig officielt til salg i Danmark.

I lang tid har amerikanerne muntret sig med produktet Chromecast fra Google, men nu er turen endelig kommet til Danmark.

Chromecast er nemlig nu sat officielt til salg via Elgiganten og Google Play.

Produktet er et HDMI-stik, som indsættes i en ledig port på fladskærmen.

Herefter er det muligt at afvikle videoer fra eksempelvis Netflix og YouTube direkte på fladskærmen, og du kan styre det hele med mobilen, bærbar eller en tablet.

Det fungerer ud over Android-produkter også med iPhone og iPad fra Apple.

Chromecast kobles til ens trådløse netværk, og herefter streames indhold til skærmen.

Produktet virker i dag med en lille håndfuld apps, og der er forskel fra land til land, hvor meget Chromecast har at byde på. I England virker den eksempelvis med BBC iPlayer.

Købt i USA

Chromecast har været så populær, at danskere allerede har shoppet Chromecast på ture til USA og bragt den lille tv-makker med hjem.

Flere danske webbutikker har også importeret Chromecast og sat produktet til salg - dog til en noget højere pris, end produktet nu kommer til at koste efter en dansk lancering.

Chromecast koster lige nu 270 kroner i Elgiganten og på Google Play.

Ifølge Google er der solgt flere millioner eksemplarer af Chromecast siden lanceringen i juli 2013.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere