Artikel top billede

Billigt succes-produkt fra Google sættes endelig til salg i Danmark

Det koster 270 kroner, og det har været så populært, at danskere har storshoppet produktet og slæbt det med hjem fra USA. Nu er Googles lille tv-makker endelig officielt til salg i Danmark.

I lang tid har amerikanerne muntret sig med produktet Chromecast fra Google, men nu er turen endelig kommet til Danmark.

Chromecast er nemlig nu sat officielt til salg via Elgiganten og Google Play.

Produktet er et HDMI-stik, som indsættes i en ledig port på fladskærmen.

Herefter er det muligt at afvikle videoer fra eksempelvis Netflix og YouTube direkte på fladskærmen, og du kan styre det hele med mobilen, bærbar eller en tablet.

Det fungerer ud over Android-produkter også med iPhone og iPad fra Apple.

Chromecast kobles til ens trådløse netværk, og herefter streames indhold til skærmen.

Produktet virker i dag med en lille håndfuld apps, og der er forskel fra land til land, hvor meget Chromecast har at byde på. I England virker den eksempelvis med BBC iPlayer.

Købt i USA

Chromecast har været så populær, at danskere allerede har shoppet Chromecast på ture til USA og bragt den lille tv-makker med hjem.

Flere danske webbutikker har også importeret Chromecast og sat produktet til salg - dog til en noget højere pris, end produktet nu kommer til at koste efter en dansk lancering.

Chromecast koster lige nu 270 kroner i Elgiganten og på Google Play.

Ifølge Google er der solgt flere millioner eksemplarer af Chromecast siden lanceringen i juli 2013.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere