Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Overblik: Her er programmørens fremtid - kan du være med?

Overblik: Aldrig har der været så stort behov for programmører med skills. Programmør-verdenen er under hastig udvikling. Her får du et indblik i de vigtigste hjørnesten lige nu.

Overblik: Der har aldrig været så meget it i verden, som der er nu, og der har aldrig været så meget brug for programmører, som der er nu.

Teknologi-brugen og mulighederne, som den fører med sig, udvikler sig i høj hastighed, og der er kamp om innovative løsninger, nye forretnings-processer, ny teknologi og mere effektive løsninger.

Centralt i det hele finder vi programmøren, der har til opgave at sørge for, at ideerne, arkitekturerne og de omgangsrige tegninger og skitser bliver omformet til brugbare og konkrete løsninger.

Sådan har det altid været. Men for programmøren gælder det, at jobkravene udvikler sig mindst lige så hurtigt som teknologi-brugen. Cloud, app, social, mobility stiller alle nye krav til de skills, som en programmør skal have med i værktøjskassen.

Programmøren skal i dag have styr på mange avancerede værktøjer og tendenser i en stedse mere og mere spraglet virkelighed, hvor teknologierne ikke desto mindre hænger nøje sammen og i stigende omfang er indbyrdes afhængige.

Lykkes det, har han stor indflydelse og kan blive en afgørende person i organisationen.

"Nørderne har mere power, end de nogensinde har haft. De har power nok til, at hele business-modellen for software-industrien fuldstændig har ændret sig," lyder det fra danskeren Anders Hejlsberg, der står i spidsen for Microsofts C#-team.

Klik videre og se nogle af de udfordringer og tendenser, som du som programmør i dag står over for.


Derfor er programmører vigtigere end nogensinde
Interview: Den klassiske programmør har måske aldrig været vigtigere end nu, mener den verdensberømte danske programmør, Anders Hejlsberg. Se her hvorfor.


Sådan skriver programmøren den perfekte kode.
Programmører kan ofte være uenige om, hvordan man skriver kode på den bedste måde. Men nogle ting er de bare enige om, viser stor analyse. Se her, om du skriver tingene 'rigtigt' eller 'forkert'.


Disse ting irriterer programmørerne allermest på arbejde
Der findes mange måder at smadre en programmørs produktivitet på. Se nogle af de værste her.


Her er de allersværeste programmør-opgaver
Se de opgaver, som software-udviklerne synes er allersværest.


De mest udbredte programmør-fejl: Sådan skal it-chefen ikke gøre
Det kan komme til at koste kassen, hvis programmørerne tvinges til at springe over, hvor gærdet er lavest. Se hvilke fejl, som programmørerne mener, at it-chefen typisk begår.


Fed løn er ikke alt: Disse ting er mindst lige så vigtige som en god løn
En god løn er langt fra nok, hvis man vil have fat i dygtige medarbejdere. Se her, hvad medarbejderne især tænder på.


Når du kun vil have de bedste: Sådan får du fat i de bedste udviklere
Alle virksomheder får på et eller tidspunkt brug for udviklere. Se her, hvordan du får ansat de bedste programmører.


Anders Hejlsberg: Fantasien har ingen grænser længere.

Vinderen af IT-Prisen 2014 er manden bag blandt andet Turbo Pascal og C#, Anders Hejlsberg. Her fortæller den verdenskendte it-dansker om programmeringens udvikling gennem tiderne - og om fremtidsplanerne.


Få dog afskaffet sløjd og håndgerning - lad os lære noget it
Computerworld mener: I skolen skal ungerne lære at slå søm i og save i træ. Men vi skulle da hellere lære dem at kode og designe it-systemer. Velkommen til første skoledag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.