Her er business-funktionerne i Windows Phone 8.1

Redmond-giganten Microsoft vil plante foden dybere i virksomhedernes mobilpark. Det forsøger software-firmaet nu at gøre med en stribe nye funktioner rettet mod erhvervslivet.

Build, San Francisco: Windows Phone 8.1 har fået en hel stribe funktioner, der skal gøre livet sjovere og enklere for brugeren.

Det kan du læse mere om her: Så vild bliver Windows Phone 8.1

Men styresystemet har også fået et vrid mod større sikkerhed, når det anvendes i virksomhedssammenhæng.

Version 8.1 er blevet forsynet med et såkaldt enterprise VPN, der skal give sikker adgang til kritiske systemer hjemme i firmaet via nettet.

Der er blevet inkluderet S/Mime (Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions) til kryptering af mails, og så har administratoren fået flere rettigheder til at kontrollere telefonen via fjernbetjening.

Begrænsning af brugeren
Administratoren kan eksempelvis definere brugerrettigheder, som kan sætte begrænsninger for, hvad brugeren kan tilgå eller eksempelvis gemme på en enhed.

Ligeledes kan it-sherifferne rulle programmer ud på telefonen eller nok så vigtigt fjerne dem igen via fjernbetjening.

It-afdelingen behøver således ikke fysisk adgang til den enkelte telefon for at bestemme over indholdet.

Det er dog ikke kun administratoren, der bliver tilgodeset.

Brugeren får en opdateret kalenderfunktion, der giver bedre mulighed for at få overblik over opgaverne gennem forskellige måde at præsentere opgaverne på.

Det er eksempelvis blevet muligt, at se en ugeplan fremfor en enkelt dag ad gangen.

Windows Phone 8.1 kommer til alle Nokia Lumia-telefoner i løbet af sommeren.

Læs også:
Her er Nokias spritnye Windows Phone 8.1-modeller

Microsoft i snedig manøvre med nye Windows-telefoner

Så vild bliver Windows Phone 8.1


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.