Artikel top billede

Her er business-funktionerne i Windows Phone 8.1

Redmond-giganten Microsoft vil plante foden dybere i virksomhedernes mobilpark. Det forsøger software-firmaet nu at gøre med en stribe nye funktioner rettet mod erhvervslivet.

Build, San Francisco: Windows Phone 8.1 har fået en hel stribe funktioner, der skal gøre livet sjovere og enklere for brugeren.

Det kan du læse mere om her: Så vild bliver Windows Phone 8.1

Men styresystemet har også fået et vrid mod større sikkerhed, når det anvendes i virksomhedssammenhæng.

Version 8.1 er blevet forsynet med et såkaldt enterprise VPN, der skal give sikker adgang til kritiske systemer hjemme i firmaet via nettet.

Der er blevet inkluderet S/Mime (Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions) til kryptering af mails, og så har administratoren fået flere rettigheder til at kontrollere telefonen via fjernbetjening.

Begrænsning af brugeren

Administratoren kan eksempelvis definere brugerrettigheder, som kan sætte begrænsninger for, hvad brugeren kan tilgå eller eksempelvis gemme på en enhed.

Ligeledes kan it-sherifferne rulle programmer ud på telefonen eller nok så vigtigt fjerne dem igen via fjernbetjening.

It-afdelingen behøver således ikke fysisk adgang til den enkelte telefon for at bestemme over indholdet.

Det er dog ikke kun administratoren, der bliver tilgodeset.

Brugeren får en opdateret kalenderfunktion, der giver bedre mulighed for at få overblik over opgaverne gennem forskellige måde at præsentere opgaverne på.

Det er eksempelvis blevet muligt, at se en ugeplan fremfor en enkelt dag ad gangen.

Windows Phone 8.1 kommer til alle Nokia Lumia-telefoner i løbet af sommeren.

Læs også:
Her er Nokias spritnye Windows Phone 8.1-modeller

Microsoft i snedig manøvre med nye Windows-telefoner

Så vild bliver Windows Phone 8.1
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Nyt kæmpesystem til politiet fra Netcompany bliver næsten 20 procent dyrere end planlagt: Forsinkes med mere end et år
Halvandet år efter kontrakt-underskrivelsen med Netcompany er omkostningerne til levering af politiets kommende planlægnings-system allerede steget med næsten 20 procent, mens hele projektet skal replanlægges. Det bliver nu mere end et år forsinket. Se her, hvornår det for politiet vitale system ventes klart.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.