Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Berømt udvikler sat på porten af Linus Torvalds: Må ikke kode Linux mere

Linus Torvalds udelukker velanskrevet udvikler fra at arbejde mere med Linux-kernen. Se her, hvad der er gået galt.

Utilfredshed med nogle af de helt basale dele af open source-styresystemet Linux har fået Linux-bagmand Linus Torvalds til at udelukke den ellers fremtrædende Linux-udvikler og Red Hat-mand Kay Sievers fra at arbejde mere med Linux-kernen-

Kay Sievers er specialist i systemd, der er et system management framework til Linux-systemet.

Systemd-frameworket kører i adskillige af de store Linux-distributioner, blandt andet i de to måske største enterprise-distributioner, Red Hat og Suse, ligesom frameworket vil blive indarbejdet i fremtidige udgaver af Ubuntu.

Linus Torvalds besluttede at udelukke Kay Sievers fra fremtidig arbejde med Linux-kernen, fordi Sievers efter Torvalds mening ikke er gået i gang med at løse et problem, der har fået Systemd til at 'interagere med Linux-kernen på negative måder," som det hedder.

Blandt andet har kommandoen 'debug' tændt for både basis-kernens og Systemd's debugging på samme tid.

Det har fået Linus Torvalds til at skælde ud på Kay Sievers på en mailing liste.

"Jeg er dødtræt af, at du ikke løser problemerne i den kode, som du har skrevet, hvilket betyder, at kernen er nødt til at indrette sig efter de problemer, som du har skabt," skriver han.

Ifølge Linus Torvalds har "det stået på i årevis."

Han vil derfor afvise patches fra Kay Sievers, indtil der er blevet ryddet op.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere