Artikel top billede

Berømt udvikler sat på porten af Linus Torvalds: Må ikke kode Linux mere

Linus Torvalds udelukker velanskrevet udvikler fra at arbejde mere med Linux-kernen. Se her, hvad der er gået galt.

Utilfredshed med nogle af de helt basale dele af open source-styresystemet Linux har fået Linux-bagmand Linus Torvalds til at udelukke den ellers fremtrædende Linux-udvikler og Red Hat-mand Kay Sievers fra at arbejde mere med Linux-kernen-

Kay Sievers er specialist i systemd, der er et system management framework til Linux-systemet.

Systemd-frameworket kører i adskillige af de store Linux-distributioner, blandt andet i de to måske største enterprise-distributioner, Red Hat og Suse, ligesom frameworket vil blive indarbejdet i fremtidige udgaver af Ubuntu.

Linus Torvalds besluttede at udelukke Kay Sievers fra fremtidig arbejde med Linux-kernen, fordi Sievers efter Torvalds mening ikke er gået i gang med at løse et problem, der har fået Systemd til at 'interagere med Linux-kernen på negative måder," som det hedder.

Blandt andet har kommandoen 'debug' tændt for både basis-kernens og Systemd's debugging på samme tid.

Det har fået Linus Torvalds til at skælde ud på Kay Sievers på en mailing liste.

"Jeg er dødtræt af, at du ikke løser problemerne i den kode, som du har skrevet, hvilket betyder, at kernen er nødt til at indrette sig efter de problemer, som du har skabt," skriver han.

Ifølge Linus Torvalds har "det stået på i årevis."

Han vil derfor afvise patches fra Kay Sievers, indtil der er blevet ryddet op.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.