Artikel top billede

Apple-brugerne helt vilde: Så mange har hentet iOS 7

Ny opgørelse viser, hvor mange brugere af iPhone og iPad der har hentet Apples iOS 7.

Det er kun seks måneder siden, at Apple frigav iOS 7, men denne version af styresystemet er nu installeret på 87 procent af alle iOS-enheder, hvoraf en pæn del formentlig også har opdateret til iOS 7.1.

Det fremgår af en ny opgørelse fra Apple, hvor man også kan se, at iOS 6 nu er at finde på omkring 11 procent af enhederne, mens de sidste to procent af iOS-enhederne kører med tidligere versioner af styresystemet.

Det er ganske imponerende, at iOS 7 nu er installeret på så mange Apple-enheder - ikke mindst hvis man sammenligner med, hvor lang tid det typisk tager, før nye versioner af Android finder vej til brugernes smartphones og tablets.

Det er et problem, som Google i øvrigt nu har planer om at gøre noget ved.

iOS 7 har bragt både godt og skidt

Men Apple-brugerne har nu også haft deres udfordringer med iOS 7, selv om de fleste altså nu har fået denne version installeret.

Styresystemet iOS 7 er af Apples administrerende direktør, Tim Cook, blevet kaldt "den største ændring siden introduktionen af iPhonen", og det er ikke grebet helt ud af den blå luft.

Denne version introducerede blandt andet en helt ny brugergrænseflade, betydelige ændringer af Meddelelsescenter og et helt nyt Kontrolcenter. Derudover blev flere Apple-apps redesignet med iOS 7.

De mange grafiske ændringer har delt vandene, og iOS 7, der er designet til den nyeste Apple-hardware, har betydet, at særligt iPhone 4 pludselig blev alt for langsom og sløv i optrækket.

Blandt andet oplevede mange, at det var svært at besvare opkald, og at det hakkede, når man skrev beskeder.

De fleste problemer blev dog løst, da Apple i sidste måned [url=frigav iOS 7.1:

"iPhone 4-brugere vil nyde godt af forbedrede reaktioner og performance," lovede Apple blandt andet med denne mindre opdatering af iOS 7, der også introducerede Apples nye CarPlay, der lader de velkendte iOS-ikoner og -apps blive integreret i bilens digitale display.

Du kan hente den seneste version af iOS ved Indstillinger, Generelt og Softwareopdatering på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Du kan også hente softwaren via iTunes på din computer.

Læs også:

En måned med iOS 7: Genialt eller gumpetungt?

Apple klar med nyt iOS til din iPhone - hent det her

Her er de store nyheder i iOS 7.1 til din iPhone og iPad
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?