Artikel top billede

Apple-brugerne helt vilde: Så mange har hentet iOS 7

Ny opgørelse viser, hvor mange brugere af iPhone og iPad der har hentet Apples iOS 7.

Det er kun seks måneder siden, at Apple frigav iOS 7, men denne version af styresystemet er nu installeret på 87 procent af alle iOS-enheder, hvoraf en pæn del formentlig også har opdateret til iOS 7.1.

Det fremgår af en ny opgørelse fra Apple, hvor man også kan se, at iOS 6 nu er at finde på omkring 11 procent af enhederne, mens de sidste to procent af iOS-enhederne kører med tidligere versioner af styresystemet.

Det er ganske imponerende, at iOS 7 nu er installeret på så mange Apple-enheder - ikke mindst hvis man sammenligner med, hvor lang tid det typisk tager, før nye versioner af Android finder vej til brugernes smartphones og tablets.

Det er et problem, som Google i øvrigt nu har planer om at gøre noget ved.

iOS 7 har bragt både godt og skidt

Men Apple-brugerne har nu også haft deres udfordringer med iOS 7, selv om de fleste altså nu har fået denne version installeret.

Styresystemet iOS 7 er af Apples administrerende direktør, Tim Cook, blevet kaldt "den største ændring siden introduktionen af iPhonen", og det er ikke grebet helt ud af den blå luft.

Denne version introducerede blandt andet en helt ny brugergrænseflade, betydelige ændringer af Meddelelsescenter og et helt nyt Kontrolcenter. Derudover blev flere Apple-apps redesignet med iOS 7.

De mange grafiske ændringer har delt vandene, og iOS 7, der er designet til den nyeste Apple-hardware, har betydet, at særligt iPhone 4 pludselig blev alt for langsom og sløv i optrækket.

Blandt andet oplevede mange, at det var svært at besvare opkald, og at det hakkede, når man skrev beskeder.

De fleste problemer blev dog løst, da Apple i sidste måned [url=frigav iOS 7.1:

"iPhone 4-brugere vil nyde godt af forbedrede reaktioner og performance," lovede Apple blandt andet med denne mindre opdatering af iOS 7, der også introducerede Apples nye CarPlay, der lader de velkendte iOS-ikoner og -apps blive integreret i bilens digitale display.

Du kan hente den seneste version af iOS ved Indstillinger, Generelt og Softwareopdatering på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Du kan også hente softwaren via iTunes på din computer.

Læs også:

En måned med iOS 7: Genialt eller gumpetungt?

Apple klar med nyt iOS til din iPhone - hent det her

Her er de store nyheder i iOS 7.1 til din iPhone og iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
“Holdningen er tilsyneladende, at it ikke har indflydelse på medarbejdertilfredshed”
"Når jeg ser, hvor meget man går op i indretning og arkitektur for at give medarbejderne de bedst tænkelige fysiske rammer, undrer det mig, at man ikke gør det samme, når vi leverer software til dem."
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.