Artikel top billede

Apple-brugerne helt vilde: Så mange har hentet iOS 7

Ny opgørelse viser, hvor mange brugere af iPhone og iPad der har hentet Apples iOS 7.

Det er kun seks måneder siden, at Apple frigav iOS 7, men denne version af styresystemet er nu installeret på 87 procent af alle iOS-enheder, hvoraf en pæn del formentlig også har opdateret til iOS 7.1.

Det fremgår af en ny opgørelse fra Apple, hvor man også kan se, at iOS 6 nu er at finde på omkring 11 procent af enhederne, mens de sidste to procent af iOS-enhederne kører med tidligere versioner af styresystemet.

Det er ganske imponerende, at iOS 7 nu er installeret på så mange Apple-enheder - ikke mindst hvis man sammenligner med, hvor lang tid det typisk tager, før nye versioner af Android finder vej til brugernes smartphones og tablets.

Det er et problem, som Google i øvrigt nu har planer om at gøre noget ved.

iOS 7 har bragt både godt og skidt

Men Apple-brugerne har nu også haft deres udfordringer med iOS 7, selv om de fleste altså nu har fået denne version installeret.

Styresystemet iOS 7 er af Apples administrerende direktør, Tim Cook, blevet kaldt "den største ændring siden introduktionen af iPhonen", og det er ikke grebet helt ud af den blå luft.

Denne version introducerede blandt andet en helt ny brugergrænseflade, betydelige ændringer af Meddelelsescenter og et helt nyt Kontrolcenter. Derudover blev flere Apple-apps redesignet med iOS 7.

De mange grafiske ændringer har delt vandene, og iOS 7, der er designet til den nyeste Apple-hardware, har betydet, at særligt iPhone 4 pludselig blev alt for langsom og sløv i optrækket.

Blandt andet oplevede mange, at det var svært at besvare opkald, og at det hakkede, når man skrev beskeder.

De fleste problemer blev dog løst, da Apple i sidste måned [url=frigav iOS 7.1:

"iPhone 4-brugere vil nyde godt af forbedrede reaktioner og performance," lovede Apple blandt andet med denne mindre opdatering af iOS 7, der også introducerede Apples nye CarPlay, der lader de velkendte iOS-ikoner og -apps blive integreret i bilens digitale display.

Du kan hente den seneste version af iOS ved Indstillinger, Generelt og Softwareopdatering på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Du kan også hente softwaren via iTunes på din computer.

Læs også:

En måned med iOS 7: Genialt eller gumpetungt?

Apple klar med nyt iOS til din iPhone - hent det her

Her er de store nyheder i iOS 7.1 til din iPhone og iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere