Artikel top billede

Apple-brugerne helt vilde: Så mange har hentet iOS 7

Ny opgørelse viser, hvor mange brugere af iPhone og iPad der har hentet Apples iOS 7.

Det er kun seks måneder siden, at Apple frigav iOS 7, men denne version af styresystemet er nu installeret på 87 procent af alle iOS-enheder, hvoraf en pæn del formentlig også har opdateret til iOS 7.1.

Det fremgår af en ny opgørelse fra Apple, hvor man også kan se, at iOS 6 nu er at finde på omkring 11 procent af enhederne, mens de sidste to procent af iOS-enhederne kører med tidligere versioner af styresystemet.

Det er ganske imponerende, at iOS 7 nu er installeret på så mange Apple-enheder - ikke mindst hvis man sammenligner med, hvor lang tid det typisk tager, før nye versioner af Android finder vej til brugernes smartphones og tablets.

Det er et problem, som Google i øvrigt nu har planer om at gøre noget ved.

iOS 7 har bragt både godt og skidt

Men Apple-brugerne har nu også haft deres udfordringer med iOS 7, selv om de fleste altså nu har fået denne version installeret.

Styresystemet iOS 7 er af Apples administrerende direktør, Tim Cook, blevet kaldt "den største ændring siden introduktionen af iPhonen", og det er ikke grebet helt ud af den blå luft.

Denne version introducerede blandt andet en helt ny brugergrænseflade, betydelige ændringer af Meddelelsescenter og et helt nyt Kontrolcenter. Derudover blev flere Apple-apps redesignet med iOS 7.

De mange grafiske ændringer har delt vandene, og iOS 7, der er designet til den nyeste Apple-hardware, har betydet, at særligt iPhone 4 pludselig blev alt for langsom og sløv i optrækket.

Blandt andet oplevede mange, at det var svært at besvare opkald, og at det hakkede, når man skrev beskeder.

De fleste problemer blev dog løst, da Apple i sidste måned [url=frigav iOS 7.1:

"iPhone 4-brugere vil nyde godt af forbedrede reaktioner og performance," lovede Apple blandt andet med denne mindre opdatering af iOS 7, der også introducerede Apples nye CarPlay, der lader de velkendte iOS-ikoner og -apps blive integreret i bilens digitale display.

Du kan hente den seneste version af iOS ved Indstillinger, Generelt og Softwareopdatering på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Du kan også hente softwaren via iTunes på din computer.

Læs også:

En måned med iOS 7: Genialt eller gumpetungt?

Apple klar med nyt iOS til din iPhone - hent det her

Her er de store nyheder i iOS 7.1 til din iPhone og iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.