Artikel top billede

Salgsdirektør stopper hos KMD: Stilling nedlægges

Efter fire år stopper KMD's salgsdirektør Karen Nielsen. Faktisk eksisterer stillingen som direktør for salg nu ikke længere hos it-giganten.

Efter fire år stopper salgsdirektør Karen Nielsen hos KMD.

Det bekræfter KMD over for Computerworld.

"Karen Nielsen stoppede i KMD i slutningen af februar," skriver kommunikationsdirektør Morten Langager fra KMD i en mail.

Han forklarer, at det skete som følge af en ny organisering, hvor de enkelte forretningsområder i KMD fik et større salgsansvar.

"Rollen for salgsorganisationen har derfor ændret sig, og funktionen som direktør for salg eksisterer ikke længere i KMD," udtaler han i mailen.

Han understreger samtidig, at man har været glad for Karen Nielsens indsats.

"Det skal bemærkes, at KMD har været glade for Karens solide indsats i de næsten fire år, hun har været i forretningen. Karen var vellidt blandt kunderne og en god ambassadør for virksomheden," lyder det fra Morten Langager.

Karen Nielsen har iøvrigt en fortid hos SAP, som også et par andre nu forhenværende KMD-chefer også har.

Afløste Van Platen-Hallermund

Karen Nielsen afløste i sin tid Hans Henrik Von Platen-Hallermund, der også sad i direktionen for selskabet.

Han stoppede dengang med øjeblikkelig virkning, og grunden var, ifølge KMD, "en ændret markedssituation."

Det kan du læse mere om her.

KMD er en landets største it-virksomheder og storleverandør til landets kommuner, hvorfra omkring 70 procent af selskabets omsætning på cirka tre milliarder kroner stammer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere