Artikel top billede

Salgsdirektør stopper hos KMD: Stilling nedlægges

Efter fire år stopper KMD's salgsdirektør Karen Nielsen. Faktisk eksisterer stillingen som direktør for salg nu ikke længere hos it-giganten.

Efter fire år stopper salgsdirektør Karen Nielsen hos KMD.

Det bekræfter KMD over for Computerworld.

"Karen Nielsen stoppede i KMD i slutningen af februar," skriver kommunikationsdirektør Morten Langager fra KMD i en mail.

Han forklarer, at det skete som følge af en ny organisering, hvor de enkelte forretningsområder i KMD fik et større salgsansvar.

"Rollen for salgsorganisationen har derfor ændret sig, og funktionen som direktør for salg eksisterer ikke længere i KMD," udtaler han i mailen.

Han understreger samtidig, at man har været glad for Karen Nielsens indsats.

"Det skal bemærkes, at KMD har været glade for Karens solide indsats i de næsten fire år, hun har været i forretningen. Karen var vellidt blandt kunderne og en god ambassadør for virksomheden," lyder det fra Morten Langager.

Karen Nielsen har iøvrigt en fortid hos SAP, som også et par andre nu forhenværende KMD-chefer også har.

Afløste Van Platen-Hallermund

Karen Nielsen afløste i sin tid Hans Henrik Von Platen-Hallermund, der også sad i direktionen for selskabet.

Han stoppede dengang med øjeblikkelig virkning, og grunden var, ifølge KMD, "en ændret markedssituation."

Det kan du læse mere om her.

KMD er en landets største it-virksomheder og storleverandør til landets kommuner, hvorfra omkring 70 procent af selskabets omsætning på cirka tre milliarder kroner stammer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere