Artikel top billede

Topchefer forlader KMD med omgående virkning

To af KMD's højtprofilerede topchefer forlader selskabet efter 'gensidig aftale.'

KMD siger farvel til to af sine topchefer, der begge stoppede i fredags.

Det drejer sig om direktøren for Market & Services, Henrik Rasmussen, samt KMD's outsourcing-direktør, Aksel Bjørn Møller.

KMD oplyser kortfattet, at de to direktionsmedlemmer er stoppet efter 'gensidig aftale,' men har ikke umiddelbart flere kommentarer.

Henrik Rasmussen kom til KMD i marts 2011 fra en topstilling i den tyske it-kæmpe SAP. Det kan du læse mere om her.

"Jeg blev jo ansat til at eksportere KMD's produkter, og det er ikke gået så hurtigt, som vi havde håbet på. Det er noget, som vi har haft en snak om i den seneste tid, og det er så mundet ud i denne løsning," siger Henrik Rasmussen til Computerworld.

Han understreger, at hans exit fra topstillingen i KMD er foregået i 'fuld fordragelighed."

Helt afklaret

"Jeg er helt afklaret, og der er absolut ingen hard feelings," siger han.

Samme melding kommer fra Aksel Bjørn Møller.

"Vi har drøftet, hvordan de videre planer skulle føres ud i livet, og hvordan det skulle gøres, og om det var mig, der skulle udføre dem," siger han.

"Og det har altså ført til, at jeg er fratrådt," siger han.

Aksel Bjørn Møller vil ikke gå i detaljer med drøftelserne eller med fremtiden for den afdeling, som han nu har forladt.

"Det er jo op til Lars [Monrad-Gylling, topchef i KMD, red.] at beslutte, hvordan forretningen skal føres videre i henhold til planerne," siger han.

Han fortæller, at divisionen har været gennem en 'positiv udvikling' i de fire år, hvor han har stået i spidsen.

"Vi har haft en god dialog, og jeg synes, at vi lukker samarbejdet i god ro og orden," siger han.

KMD's nye strategi

KMD fik i december sidste år nye ejere i form af kapitalfonden Advent International. Ejerskiftet førte til en tilpasning af KMD's strategi.

De nye veje, som selskabet nu vil ind på, kan du læse mere om her: KMD's nye topduo: Her satser vi på enorm vækst i de kommende år.

"Planerne gik i andre retninger, og så måtte vi jo tage en snak om, hvordan kortene skulle fordeles," siger Henrik Rasmussen, der nu betegner sig selv om 'aktivt jobsøgende.'

Et par følere

Aksel Bjørn Møller fortæller, at han allerede har modtaget et par følere angående nye jobmuligheder.

"Jeg har det helt fint. Det er jo altid lidt underligt ikke at have noget at give sig til, når man er vant til at arbejde så meget, som det kræver på dette niveau. Nu skal jeg jo bruge lidt tid på at overveje situationen," siger han.

Læs også:

KMD's nye top-duo: Her satser vi på enorm vækst i de kommende år

KMD's nye formand: Sådan vil jeg gribe opgaven an
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.