Artikel top billede

Danske brødre scorer 76 millioner kroner på mobil-spil

App'en Subway Surfers er så stor en succes, at de to danske brødre bag spilfirmaet trækker 76 millioner kroner ud.

Ejerne af det danske spilfirma Kiloo, de to silkeborgensiske brødre Jacob Jensen og Simon Møller Jensen, trækker i alt 76 millioner kroner ud i udbytte, skriver Børsen.

Det sker, efter at selskabets overskud er vokset ganske betydeligt i 2013, hvor Kiloo landede et overskud før skat på 112 millioner kroner.

Kiloo bygger på spillet Subway Surfers, der er et såkaldt freemium-spil, der er gratis at downloade, men som indeholder forskellige tilkøbs-modeller inde i spillet.

Det har så mange benyttet sig af, at det har sikret de to brødre den massive vækst i indtjeningen.

Ikke alle er imidlertid lige glade for modellen med de såkaldte in-app-køb.

Således har Kiloo tidligere været i DR-programmet Kontant, fordi en syv-årig dansk pige uden at opdage det spillede for 10.384 kroner på sin fars iPad - blandt andet ved at spille Subway Surfers.

Det kan du læse mere om her: Syv-årige Karla købte for 10.384 kroner på iPad'en.

Subway Surfers er blevet downloadet mere end 400 millioner gange.

Du kan læse Computerworlds guide til at undgå, at børnene ripper dit kreditkort her: Undgå at ungerne ripper kreditkortet på din iPad.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere