Artikel top billede

Efter 12 år har Ulf Munkedal solgt butikken, der dog fortsætter under eget navn.

Dansk sikkerhedsfirma solgt til it-gigant

Sikkerhedsfirmaet FortConsult er blevet solgt.

Sikkerhedsfirmaet FortConsult, med Ulf Munkedal som spydspids, er blevet solgt til det engelske og børsnoterede NCC Group.

For at erhverve sig FortConsult har englænderne måtte slippe fire millioner pund, hvilket svarer til cirka 35 millioner danske kroner.

Det danske sikkerhedsfirma har 35 ansatte og hovedkontor i København.

Solgt efter 12 år

NCC Group overtager FortConsult 1. maj.

"Nu er vi ejet af en engelsk, børsnoteret sikkerhedsvirksomhed, der laver stort set samme som os, men er omkring 30 gange så stor. Og det er altid godt at have en storebror, når man skal bruge sådan en, kan vi mærke, efterhånden som vi bliver mere og mere internationale," siger Ulf Munkedal til Berlingske, og han fortsætter:

"Jeg har haft FortConsult i 12 år og en måned, og det at kunne starte noget, få det formet sammen med dygtige medarbejdere og få det sluttet af ved at komme under vingerne hos en stor, børsnoteret virksomhed, er en fantastisk følelse."

FortConsult fortsætter som selvstændig virksomhed, der skal koncentrere indsatsen i Norden, hvor NCC Group ikke står så stærkt.

NCC Group beskæftiger omkring 700 ansatte.

Læs også:
Konsulenthus solgt - 150 danske it-konsulenter får ny arbejdsgiver
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere