Artikel top billede

Efter 12 år har Ulf Munkedal solgt butikken, der dog fortsætter under eget navn.

Dansk sikkerhedsfirma solgt til it-gigant

Sikkerhedsfirmaet FortConsult er blevet solgt.

Sikkerhedsfirmaet FortConsult, med Ulf Munkedal som spydspids, er blevet solgt til det engelske og børsnoterede NCC Group.

For at erhverve sig FortConsult har englænderne måtte slippe fire millioner pund, hvilket svarer til cirka 35 millioner danske kroner.

Det danske sikkerhedsfirma har 35 ansatte og hovedkontor i København.

Solgt efter 12 år

NCC Group overtager FortConsult 1. maj.

"Nu er vi ejet af en engelsk, børsnoteret sikkerhedsvirksomhed, der laver stort set samme som os, men er omkring 30 gange så stor. Og det er altid godt at have en storebror, når man skal bruge sådan en, kan vi mærke, efterhånden som vi bliver mere og mere internationale," siger Ulf Munkedal til Berlingske, og han fortsætter:

"Jeg har haft FortConsult i 12 år og en måned, og det at kunne starte noget, få det formet sammen med dygtige medarbejdere og få det sluttet af ved at komme under vingerne hos en stor, børsnoteret virksomhed, er en fantastisk følelse."

FortConsult fortsætter som selvstændig virksomhed, der skal koncentrere indsatsen i Norden, hvor NCC Group ikke står så stærkt.

NCC Group beskæftiger omkring 700 ansatte.

Læs også:
Konsulenthus solgt - 150 danske it-konsulenter får ny arbejdsgiver
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere