Artikel top billede

Efter 12 år har Ulf Munkedal solgt butikken, der dog fortsætter under eget navn.

Dansk sikkerhedsfirma solgt til it-gigant

Sikkerhedsfirmaet FortConsult er blevet solgt.

Sikkerhedsfirmaet FortConsult, med Ulf Munkedal som spydspids, er blevet solgt til det engelske og børsnoterede NCC Group.

For at erhverve sig FortConsult har englænderne måtte slippe fire millioner pund, hvilket svarer til cirka 35 millioner danske kroner.

Det danske sikkerhedsfirma har 35 ansatte og hovedkontor i København.

Solgt efter 12 år

NCC Group overtager FortConsult 1. maj.

"Nu er vi ejet af en engelsk, børsnoteret sikkerhedsvirksomhed, der laver stort set samme som os, men er omkring 30 gange så stor. Og det er altid godt at have en storebror, når man skal bruge sådan en, kan vi mærke, efterhånden som vi bliver mere og mere internationale," siger Ulf Munkedal til Berlingske, og han fortsætter:

"Jeg har haft FortConsult i 12 år og en måned, og det at kunne starte noget, få det formet sammen med dygtige medarbejdere og få det sluttet af ved at komme under vingerne hos en stor, børsnoteret virksomhed, er en fantastisk følelse."

FortConsult fortsætter som selvstændig virksomhed, der skal koncentrere indsatsen i Norden, hvor NCC Group ikke står så stærkt.

NCC Group beskæftiger omkring 700 ansatte.

Læs også:
Konsulenthus solgt - 150 danske it-konsulenter får ny arbejdsgiver
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Solution Architect

Centrica Energy Trading A/S

Senior Renewable Application Developer

TD SYNNEX Denmark ApS

Inside Sales Specialist -GCC
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere