Artikel top billede

Kendt it-firma: Du får fem millioner kroner, hvis du får problemer med vores nye flash-løsning

Las Vegas: Med en helt bestemt teknologi vil EMC sikre fortsat vækst. Og selskabet tror så meget på sit produkt, at det tilbyder én million dollar til den første kunde, der oplever problemer.

Flash er vejen frem. Det blev kommunikeret klart og stærkt under EMC's store konference i Las Vegas i disse dage.

De stigende datamængder - og kravet om, at de er tilgængelige øjeblikkeligt - er blandt andet en konsekvens af den mobile bølge med millioner af apps.

Mobilitybølgen kan sammen med de øvrige megatrends, sociale medier, big data og cloud, ifølge IDC sammenfattes i begrebet "den tredje platform".

Og med konstant ydeevne og lav latency er flash svaret på den udfordring, mener EMC.

"Brugen af apps og data-aggregering skaber nye behov for hurtig adgang til data - og til storage. EMC vil være markedsledende på dette område, og derfor satser vi på flash," siger EMC-chef David Goulden, som er CEO for information infrastructure.

Selskabets CEO, Joe Tucci, gjorde det i sin keynote klart, at EMC kræver vækst:

"Vi skal slå markedet hvert år," sagde Joe Tucci.

Og et af midlerne er altså en benhård satsning på flash som en af de teknologier, man vil satse på.

Garanti: En million dollar
EMC tror så meget på sin flash-teknologi, at selskabet tilbyder en håndfast garanti: Den første kunde, som oplever dårlig ydeevne ved at bruge flash-løsningen XtremIO fra EMC, får udbetalt en præmie på én million dollar.

"Vi tilbyder denne garanti, fordi vi mener, at vi er den eneste flash-udbyder, som kan tilbyde konstant performance," siger David Goulden.

EMC offentliggjorde samtidig, at selskabet overtager DSSD, et startup-firma, som har specialiseret sig i flashteknologi.

EMC er verdens fjerdestørste softwareselskab, målt på omsætning, og på enterprise-området har selskabet i øjeblikket omkring 25 procent af det samlede globale storagemarked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere