Kendt it-firma: Du får fem millioner kroner, hvis du får problemer med vores nye flash-løsning

Las Vegas: Med en helt bestemt teknologi vil EMC sikre fortsat vækst. Og selskabet tror så meget på sit produkt, at det tilbyder én million dollar til den første kunde, der oplever problemer.

Flash er vejen frem. Det blev kommunikeret klart og stærkt under EMC's store konference i Las Vegas i disse dage.

De stigende datamængder - og kravet om, at de er tilgængelige øjeblikkeligt - er blandt andet en konsekvens af den mobile bølge med millioner af apps.

Mobilitybølgen kan sammen med de øvrige megatrends, sociale medier, big data og cloud, ifølge IDC sammenfattes i begrebet "den tredje platform".

Og med konstant ydeevne og lav latency er flash svaret på den udfordring, mener EMC.

"Brugen af apps og data-aggregering skaber nye behov for hurtig adgang til data - og til storage. EMC vil være markedsledende på dette område, og derfor satser vi på flash," siger EMC-chef David Goulden, som er CEO for information infrastructure.

Selskabets CEO, Joe Tucci, gjorde det i sin keynote klart, at EMC kræver vækst:

"Vi skal slå markedet hvert år," sagde Joe Tucci.

Og et af midlerne er altså en benhård satsning på flash som en af de teknologier, man vil satse på.

Garanti: En million dollar
EMC tror så meget på sin flash-teknologi, at selskabet tilbyder en håndfast garanti: Den første kunde, som oplever dårlig ydeevne ved at bruge flash-løsningen XtremIO fra EMC, får udbetalt en præmie på én million dollar.

"Vi tilbyder denne garanti, fordi vi mener, at vi er den eneste flash-udbyder, som kan tilbyde konstant performance," siger David Goulden.

EMC offentliggjorde samtidig, at selskabet overtager DSSD, et startup-firma, som har specialiseret sig i flashteknologi.

EMC er verdens fjerdestørste softwareselskab, målt på omsætning, og på enterprise-området har selskabet i øjeblikket omkring 25 procent af det samlede globale storagemarked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
IBM klar med nyt selskab i Danmark: Vil overflytte stort antal medarbejdere fra infrastruktur-forretningen
IBM opretter nyt selskab i Danmark som led i stor opsplitning af selskabet i hele verden. En stort antal medarbejdere skal flyttes over i IBM Ocean.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.