Artikel top billede

Google kommer med stor opdatering til korttjenesten Maps

Google kommer snart med en stor opdatering til deres korttjeneste Maps til Android og iOS, og det er store ting, som du kan se frem til.

Den californiske it-gigant er på vej med en stor opdatering til korttjenesten Google Maps. Kortet, som er en af de mest brugte korttjenester i verden, får nu et par nye features og forbedrede egenskaber, når Maps går fra version 7.7 til 8.0.

Blandt andet indeholder den nye opdatering en forbedret Turn-by-Turn navigation, så ankomsttid og distance bliver vist tydeligere.

Derudover kommer Google med en ventet feature, nemlig offline kort. Som Nokias 'Here Map' og andre korttjenester til smartphones såsom Garmin, kan man downloade et kort over et givent område, så man kan navigere i området, uden at det kræver en netværksforbindelse.

Det er specielt brugbart i udlandet, hvor man nu - også med Google Maps - på forhånd kan hente kortet over et område, og spare mange penge på data, hvis man skal finde vej.

Det skulle desuden blive nemt at gemme et offlinekort på én enhed, hvorefter den synkroniseres med Google Maps på andre enheder. Derudover bliver det muligt at navngive offlinekort med specifikke ruter.

Desuden kommer Google også med en udvidelse til transit-funktionen, så det er nemmere at se, hvornår man skal skifte tog og bus.

Opdateringen kommer til Danmark i løbet af de kommende uger.

Læs også: Google dømt til at glemme alt om dine gamle dumheder

Læs også: Google i gang med test: Sådan kommer din Gmail måske til at se ud




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere