Artikel top billede

Google kommer med stor opdatering til korttjenesten Maps

Google kommer snart med en stor opdatering til deres korttjeneste Maps til Android og iOS, og det er store ting, som du kan se frem til.

Den californiske it-gigant er på vej med en stor opdatering til korttjenesten Google Maps. Kortet, som er en af de mest brugte korttjenester i verden, får nu et par nye features og forbedrede egenskaber, når Maps går fra version 7.7 til 8.0.

Blandt andet indeholder den nye opdatering en forbedret Turn-by-Turn navigation, så ankomsttid og distance bliver vist tydeligere.

Derudover kommer Google med en ventet feature, nemlig offline kort. Som Nokias 'Here Map' og andre korttjenester til smartphones såsom Garmin, kan man downloade et kort over et givent område, så man kan navigere i området, uden at det kræver en netværksforbindelse.

Det er specielt brugbart i udlandet, hvor man nu - også med Google Maps - på forhånd kan hente kortet over et område, og spare mange penge på data, hvis man skal finde vej.

Det skulle desuden blive nemt at gemme et offlinekort på én enhed, hvorefter den synkroniseres med Google Maps på andre enheder. Derudover bliver det muligt at navngive offlinekort med specifikke ruter.

Desuden kommer Google også med en udvidelse til transit-funktionen, så det er nemmere at se, hvornår man skal skifte tog og bus.

Opdateringen kommer til Danmark i løbet af de kommende uger.

Læs også: Google dømt til at glemme alt om dine gamle dumheder

Læs også: Google i gang med test: Sådan kommer din Gmail måske til at se ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere