Artikel top billede

Google kommer med stor opdatering til korttjenesten Maps

Google kommer snart med en stor opdatering til deres korttjeneste Maps til Android og iOS, og det er store ting, som du kan se frem til.

Den californiske it-gigant er på vej med en stor opdatering til korttjenesten Google Maps. Kortet, som er en af de mest brugte korttjenester i verden, får nu et par nye features og forbedrede egenskaber, når Maps går fra version 7.7 til 8.0.

Blandt andet indeholder den nye opdatering en forbedret Turn-by-Turn navigation, så ankomsttid og distance bliver vist tydeligere.

Derudover kommer Google med en ventet feature, nemlig offline kort. Som Nokias 'Here Map' og andre korttjenester til smartphones såsom Garmin, kan man downloade et kort over et givent område, så man kan navigere i området, uden at det kræver en netværksforbindelse.

Det er specielt brugbart i udlandet, hvor man nu - også med Google Maps - på forhånd kan hente kortet over et område, og spare mange penge på data, hvis man skal finde vej.

Det skulle desuden blive nemt at gemme et offlinekort på én enhed, hvorefter den synkroniseres med Google Maps på andre enheder. Derudover bliver det muligt at navngive offlinekort med specifikke ruter.

Desuden kommer Google også med en udvidelse til transit-funktionen, så det er nemmere at se, hvornår man skal skifte tog og bus.

Opdateringen kommer til Danmark i løbet af de kommende uger.

Læs også: Google dømt til at glemme alt om dine gamle dumheder

Læs også: Google i gang med test: Sådan kommer din Gmail måske til at se ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere