Artikel top billede

TDC-kunder kan leje billige e-bøger

Nu kan du leje bøger fra e-bogs-tjenesten Mofibo med rabat, hvis du er kunde hos TDC.

E-bogs-tjenesten Mofibo bliver slyngveninde med telegiganten TDC.

Det afslører de to virksomheder mandag. Fremover vil cirka 1,2 millioner af TDC's og YouSees kunder få en særlig prisbillig adgang til Mofibos bibliotek. Det skriver Politiken.

Samarbejdet med TDC er kun et af Mofibos kommende initiativer.

I løbet af de kommende 6-12 måneder regner firmaet  med at kunne tilbyde både engelsksprogede og svenske bøger til tjenestens danske læsere.

»For os er det en god ide at komme ud til over en million kunder gennem TDC. I dag er vi en lille virksomhed med 18 ansatte på Frederiksberg. Vi markedsfører os hårdt, men det er vigtigt for os at komme ud til mange. Det ligger lige til højrebenet at samarbejde med et selskab, som både sælger de fysiske produkter og leverer den tekniske service«, siger den administrerende direktør i Mofibo, Morten Strunge, til avisen.

Direktør for TDC's privatkundeforretning Johan Brammer mener, at samarbejdet med Mofibo er en naturlig forlængelse af de tjenester, som telekoncernen i øvrigt udbyder, blandt andet TDC Play og You Bio.

»Vi har været med til at gøre danskernes musik- og filmvaner digitale. Nu bygger vi ovenpå med e-bøger. Potentialet for e-bøger i Danmark er stort, fordi vi har nogle af verdens højeste bogpriser. Derfor tror vi på, at der er en reel interesse for e-bøger til en fast lav pris«, siger Johan Brammer til avisen.

Det nye samarbejde bliver lanceret på et tidspunkt, hvor TDC løbende mister kunder til de mindre discountselskaber.

»Vi tror, at det både kan være med til at fastholde de nuværende kunder og skaffe nye kunder, at vi tilbyder dem et relevant indhold. Nu får vores kunder et abonnement hos Mofibo for 79 kroner om måneden mod normalt 99 kroner,« siger Johan Brammer.

I øjeblikket arbejder Mofibo hårdt på at sætte sig på det danske marked, og et af midlerne bliver at tilbyde bøger på andre sprog end dansk.

Ifølge Morten Strunge er de fleste svenske forlag faktisk interesseret i at frigive deres bøger til læsning både i Danmark og Sverige, når Mofibo åbner på den anden side af Øresund senere i år, skriver Politiken.

Læs også:

Test: Hvad kan man bruge en Kindle Paperwhite til i iPad-alderen?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere