Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

TDC-kunder kan leje billige e-bøger

Nu kan du leje bøger fra e-bogs-tjenesten Mofibo med rabat, hvis du er kunde hos TDC.

E-bogs-tjenesten Mofibo bliver slyngveninde med telegiganten TDC.

Det afslører de to virksomheder mandag. Fremover vil cirka 1,2 millioner af TDC's og YouSees kunder få en særlig prisbillig adgang til Mofibos bibliotek. Det skriver Politiken.

Samarbejdet med TDC er kun et af Mofibos kommende initiativer.

I løbet af de kommende 6-12 måneder regner firmaet  med at kunne tilbyde både engelsksprogede og svenske bøger til tjenestens danske læsere.

»For os er det en god ide at komme ud til over en million kunder gennem TDC. I dag er vi en lille virksomhed med 18 ansatte på Frederiksberg. Vi markedsfører os hårdt, men det er vigtigt for os at komme ud til mange. Det ligger lige til højrebenet at samarbejde med et selskab, som både sælger de fysiske produkter og leverer den tekniske service«, siger den administrerende direktør i Mofibo, Morten Strunge, til avisen.

Direktør for TDC's privatkundeforretning Johan Brammer mener, at samarbejdet med Mofibo er en naturlig forlængelse af de tjenester, som telekoncernen i øvrigt udbyder, blandt andet TDC Play og You Bio.

»Vi har været med til at gøre danskernes musik- og filmvaner digitale. Nu bygger vi ovenpå med e-bøger. Potentialet for e-bøger i Danmark er stort, fordi vi har nogle af verdens højeste bogpriser. Derfor tror vi på, at der er en reel interesse for e-bøger til en fast lav pris«, siger Johan Brammer til avisen.

Det nye samarbejde bliver lanceret på et tidspunkt, hvor TDC løbende mister kunder til de mindre discountselskaber.

»Vi tror, at det både kan være med til at fastholde de nuværende kunder og skaffe nye kunder, at vi tilbyder dem et relevant indhold. Nu får vores kunder et abonnement hos Mofibo for 79 kroner om måneden mod normalt 99 kroner,« siger Johan Brammer.

I øjeblikket arbejder Mofibo hårdt på at sætte sig på det danske marked, og et af midlerne bliver at tilbyde bøger på andre sprog end dansk.

Ifølge Morten Strunge er de fleste svenske forlag faktisk interesseret i at frigive deres bøger til læsning både i Danmark og Sverige, når Mofibo åbner på den anden side af Øresund senere i år, skriver Politiken.

Læs også:

Test: Hvad kan man bruge en Kindle Paperwhite til i iPad-alderen?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital