Artikel top billede

TDC-kunder kan leje billige e-bøger

Nu kan du leje bøger fra e-bogs-tjenesten Mofibo med rabat, hvis du er kunde hos TDC.

E-bogs-tjenesten Mofibo bliver slyngveninde med telegiganten TDC.

Det afslører de to virksomheder mandag. Fremover vil cirka 1,2 millioner af TDC's og YouSees kunder få en særlig prisbillig adgang til Mofibos bibliotek. Det skriver Politiken.

Samarbejdet med TDC er kun et af Mofibos kommende initiativer.

I løbet af de kommende 6-12 måneder regner firmaet  med at kunne tilbyde både engelsksprogede og svenske bøger til tjenestens danske læsere.

»For os er det en god ide at komme ud til over en million kunder gennem TDC. I dag er vi en lille virksomhed med 18 ansatte på Frederiksberg. Vi markedsfører os hårdt, men det er vigtigt for os at komme ud til mange. Det ligger lige til højrebenet at samarbejde med et selskab, som både sælger de fysiske produkter og leverer den tekniske service«, siger den administrerende direktør i Mofibo, Morten Strunge, til avisen.

Direktør for TDC's privatkundeforretning Johan Brammer mener, at samarbejdet med Mofibo er en naturlig forlængelse af de tjenester, som telekoncernen i øvrigt udbyder, blandt andet TDC Play og You Bio.

»Vi har været med til at gøre danskernes musik- og filmvaner digitale. Nu bygger vi ovenpå med e-bøger. Potentialet for e-bøger i Danmark er stort, fordi vi har nogle af verdens højeste bogpriser. Derfor tror vi på, at der er en reel interesse for e-bøger til en fast lav pris«, siger Johan Brammer til avisen.

Det nye samarbejde bliver lanceret på et tidspunkt, hvor TDC løbende mister kunder til de mindre discountselskaber.

»Vi tror, at det både kan være med til at fastholde de nuværende kunder og skaffe nye kunder, at vi tilbyder dem et relevant indhold. Nu får vores kunder et abonnement hos Mofibo for 79 kroner om måneden mod normalt 99 kroner,« siger Johan Brammer.

I øjeblikket arbejder Mofibo hårdt på at sætte sig på det danske marked, og et af midlerne bliver at tilbyde bøger på andre sprog end dansk.

Ifølge Morten Strunge er de fleste svenske forlag faktisk interesseret i at frigive deres bøger til læsning både i Danmark og Sverige, når Mofibo åbner på den anden side af Øresund senere i år, skriver Politiken.

Læs også:

Test: Hvad kan man bruge en Kindle Paperwhite til i iPad-alderen?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere