Artikel top billede

TDC-kunder kan leje billige e-bøger

Nu kan du leje bøger fra e-bogs-tjenesten Mofibo med rabat, hvis du er kunde hos TDC.

E-bogs-tjenesten Mofibo bliver slyngveninde med telegiganten TDC.

Det afslører de to virksomheder mandag. Fremover vil cirka 1,2 millioner af TDC's og YouSees kunder få en særlig prisbillig adgang til Mofibos bibliotek. Det skriver Politiken.

Samarbejdet med TDC er kun et af Mofibos kommende initiativer.

I løbet af de kommende 6-12 måneder regner firmaet  med at kunne tilbyde både engelsksprogede og svenske bøger til tjenestens danske læsere.

»For os er det en god ide at komme ud til over en million kunder gennem TDC. I dag er vi en lille virksomhed med 18 ansatte på Frederiksberg. Vi markedsfører os hårdt, men det er vigtigt for os at komme ud til mange. Det ligger lige til højrebenet at samarbejde med et selskab, som både sælger de fysiske produkter og leverer den tekniske service«, siger den administrerende direktør i Mofibo, Morten Strunge, til avisen.

Direktør for TDC's privatkundeforretning Johan Brammer mener, at samarbejdet med Mofibo er en naturlig forlængelse af de tjenester, som telekoncernen i øvrigt udbyder, blandt andet TDC Play og You Bio.

»Vi har været med til at gøre danskernes musik- og filmvaner digitale. Nu bygger vi ovenpå med e-bøger. Potentialet for e-bøger i Danmark er stort, fordi vi har nogle af verdens højeste bogpriser. Derfor tror vi på, at der er en reel interesse for e-bøger til en fast lav pris«, siger Johan Brammer til avisen.

Det nye samarbejde bliver lanceret på et tidspunkt, hvor TDC løbende mister kunder til de mindre discountselskaber.

»Vi tror, at det både kan være med til at fastholde de nuværende kunder og skaffe nye kunder, at vi tilbyder dem et relevant indhold. Nu får vores kunder et abonnement hos Mofibo for 79 kroner om måneden mod normalt 99 kroner,« siger Johan Brammer.

I øjeblikket arbejder Mofibo hårdt på at sætte sig på det danske marked, og et af midlerne bliver at tilbyde bøger på andre sprog end dansk.

Ifølge Morten Strunge er de fleste svenske forlag faktisk interesseret i at frigive deres bøger til læsning både i Danmark og Sverige, når Mofibo åbner på den anden side af Øresund senere i år, skriver Politiken.

Læs også:

Test: Hvad kan man bruge en Kindle Paperwhite til i iPad-alderen?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere