TDC-kunder kan leje billige e-bøger

Nu kan du leje bøger fra e-bogs-tjenesten Mofibo med rabat, hvis du er kunde hos TDC.

E-bogs-tjenesten Mofibo bliver slyngveninde med telegiganten TDC.

Det afslører de to virksomheder mandag. Fremover vil cirka 1,2 millioner af TDC's og YouSees kunder få en særlig prisbillig adgang til Mofibos bibliotek. Det skriver Politiken.

Samarbejdet med TDC er kun et af Mofibos kommende initiativer.

I løbet af de kommende 6-12 måneder regner firmaet  med at kunne tilbyde både engelsksprogede og svenske bøger til tjenestens danske læsere.

»For os er det en god ide at komme ud til over en million kunder gennem TDC. I dag er vi en lille virksomhed med 18 ansatte på Frederiksberg. Vi markedsfører os hårdt, men det er vigtigt for os at komme ud til mange. Det ligger lige til højrebenet at samarbejde med et selskab, som både sælger de fysiske produkter og leverer den tekniske service«, siger den administrerende direktør i Mofibo, Morten Strunge, til avisen.

Direktør for TDC's privatkundeforretning Johan Brammer mener, at samarbejdet med Mofibo er en naturlig forlængelse af de tjenester, som telekoncernen i øvrigt udbyder, blandt andet TDC Play og You Bio.

»Vi har været med til at gøre danskernes musik- og filmvaner digitale. Nu bygger vi ovenpå med e-bøger. Potentialet for e-bøger i Danmark er stort, fordi vi har nogle af verdens højeste bogpriser. Derfor tror vi på, at der er en reel interesse for e-bøger til en fast lav pris«, siger Johan Brammer til avisen.

Det nye samarbejde bliver lanceret på et tidspunkt, hvor TDC løbende mister kunder til de mindre discountselskaber.

»Vi tror, at det både kan være med til at fastholde de nuværende kunder og skaffe nye kunder, at vi tilbyder dem et relevant indhold. Nu får vores kunder et abonnement hos Mofibo for 79 kroner om måneden mod normalt 99 kroner,« siger Johan Brammer.

I øjeblikket arbejder Mofibo hårdt på at sætte sig på det danske marked, og et af midlerne bliver at tilbyde bøger på andre sprog end dansk.

Ifølge Morten Strunge er de fleste svenske forlag faktisk interesseret i at frigive deres bøger til læsning både i Danmark og Sverige, når Mofibo åbner på den anden side af Øresund senere i år, skriver Politiken.

Læs også:

Test: Hvad kan man bruge en Kindle Paperwhite til i iPad-alderen?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

26. februar 2021 | Læs mere


AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Faxe Kommune prøver igen efter to kuldsejlede forsøg: Sender ERP-udbud i markedet for tredje gang
Efter at Faxe Kommune fornylig endnu engang måtte trække stort ERP-udbud tilbage, forsøger kommunen sig nu igen.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.