Artikel top billede

Vil have TDC-folk tilbage på arbejde - men mobilerne er inddraget

De strejkende TDC-ansatte skal helst komme tilbage på arbejde hurtigst muligt. Nu er problemet bare, at ledelsen har inddraget deres mobiltelefoner.

Den omfattende strejke blandt teknikerne hos TDC, der blev indledt mandag, betyder, at forhandlingerne mellem TDC og Dansk Metals Landsklub nu er blevet fremrykket til tirsdag formiddag.

Det var ellers planen, at parterne først skulle mødes igen den 3. juni.

Det meddeler fællestillidsmand og talsperson Lars Jørgensen til Computerworld, da vi fanger ham på telefonen, mens han er på vej til TDC for at forhandle.

"Vi skal mødes klokken 10," siger han.

Eftersom strejken er overenskomststridig, opfordres medarbejderne af både TDC og Landsklubben til at genoptage arbejdet, men den meddelelse er det lettere sagt end gjort at få ud til de strejkende TDC-ansatte.

"Ledelsen har inddraget de strejkendes mobiltelefoner, og der er mange af dem, der først kommer i morgen - så vi kan ikke få dem kaldt på arbejde og sige, at vi går i gang, fordi vi ikke kan ringe til dem," forklarer Lars Jørgensen.

Han henviser til, at de strejkende medarbejdere kan se mere information på metaltele.dk.

"Landsklubben opfordrer derfor de strejkende medlemmer til at kontakte deres respektive tillidsrepræsentant," står der blandt andet.

Der er dog også flere andre meddelser på siden.

Blandt andet har Kabel anlægsgruppen Sydsjælland indrykket denne ganske korte besked:

"For hver dag i TDC bliver vi fattigere. Slut nu, vi forlanger en reallønsstigning til alle."

Læs også:

Strejke hos TDC - teknikerne har forladt arbejdet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere