Artikel top billede

Vil have TDC-folk tilbage på arbejde - men mobilerne er inddraget

De strejkende TDC-ansatte skal helst komme tilbage på arbejde hurtigst muligt. Nu er problemet bare, at ledelsen har inddraget deres mobiltelefoner.

Den omfattende strejke blandt teknikerne hos TDC, der blev indledt mandag, betyder, at forhandlingerne mellem TDC og Dansk Metals Landsklub nu er blevet fremrykket til tirsdag formiddag.

Det var ellers planen, at parterne først skulle mødes igen den 3. juni.

Det meddeler fællestillidsmand og talsperson Lars Jørgensen til Computerworld, da vi fanger ham på telefonen, mens han er på vej til TDC for at forhandle.

"Vi skal mødes klokken 10," siger han.

Eftersom strejken er overenskomststridig, opfordres medarbejderne af både TDC og Landsklubben til at genoptage arbejdet, men den meddelelse er det lettere sagt end gjort at få ud til de strejkende TDC-ansatte.

"Ledelsen har inddraget de strejkendes mobiltelefoner, og der er mange af dem, der først kommer i morgen - så vi kan ikke få dem kaldt på arbejde og sige, at vi går i gang, fordi vi ikke kan ringe til dem," forklarer Lars Jørgensen.

Han henviser til, at de strejkende medarbejdere kan se mere information på metaltele.dk.

"Landsklubben opfordrer derfor de strejkende medlemmer til at kontakte deres respektive tillidsrepræsentant," står der blandt andet.

Der er dog også flere andre meddelser på siden.

Blandt andet har Kabel anlægsgruppen Sydsjælland indrykket denne ganske korte besked:

"For hver dag i TDC bliver vi fattigere. Slut nu, vi forlanger en reallønsstigning til alle."

Læs også:

Strejke hos TDC - teknikerne har forladt arbejdet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere