Artikel top billede

Vil have TDC-folk tilbage på arbejde - men mobilerne er inddraget

De strejkende TDC-ansatte skal helst komme tilbage på arbejde hurtigst muligt. Nu er problemet bare, at ledelsen har inddraget deres mobiltelefoner.

Den omfattende strejke blandt teknikerne hos TDC, der blev indledt mandag, betyder, at forhandlingerne mellem TDC og Dansk Metals Landsklub nu er blevet fremrykket til tirsdag formiddag.

Det var ellers planen, at parterne først skulle mødes igen den 3. juni.

Det meddeler fællestillidsmand og talsperson Lars Jørgensen til Computerworld, da vi fanger ham på telefonen, mens han er på vej til TDC for at forhandle.

"Vi skal mødes klokken 10," siger han.

Eftersom strejken er overenskomststridig, opfordres medarbejderne af både TDC og Landsklubben til at genoptage arbejdet, men den meddelelse er det lettere sagt end gjort at få ud til de strejkende TDC-ansatte.

"Ledelsen har inddraget de strejkendes mobiltelefoner, og der er mange af dem, der først kommer i morgen - så vi kan ikke få dem kaldt på arbejde og sige, at vi går i gang, fordi vi ikke kan ringe til dem," forklarer Lars Jørgensen.

Han henviser til, at de strejkende medarbejdere kan se mere information på metaltele.dk.

"Landsklubben opfordrer derfor de strejkende medlemmer til at kontakte deres respektive tillidsrepræsentant," står der blandt andet.

Der er dog også flere andre meddelser på siden.

Blandt andet har Kabel anlægsgruppen Sydsjælland indrykket denne ganske korte besked:

"For hver dag i TDC bliver vi fattigere. Slut nu, vi forlanger en reallønsstigning til alle."

Læs også:

Strejke hos TDC - teknikerne har forladt arbejdet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere