Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Danske læger politianmeldt for privat snageri i patienters medicinforbrug

Syv læger og sygeplejesker politianmeldt for privat snageri i bekendtes medicinforbrug.

Statens Seruminstitut har siden 2011 politianmeldt syv læger og sygeplejersker for uberettiget snagen i medicinforbrug for patienter, som de ikke har haft i behandling.

Ifølge mx.dk har de syv læger og sygeplejersker snuset i medicinforbruget for ekskærester eller andre familiemedlemmer.

"De slår op, hvad de får af medicon. Og det er også ofte deres familiemeldemmer, der efterfølgende melder dem til os eller direkte til politiet," siger programleder i Det Fælles Mediconkort, Lene Ærbo, til mx.dk.

Typisk ender sagen med en bøde.

Lene Ærbo fortæller til mx.dk, at man på Sundhed.dk selv kan få overblik over de personer, der har været inde og kigge på ens sundhedsoplysninger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere