Artikel top billede

Danske læger politianmeldt for privat snageri i patienters medicinforbrug

Syv læger og sygeplejesker politianmeldt for privat snageri i bekendtes medicinforbrug.

Statens Seruminstitut har siden 2011 politianmeldt syv læger og sygeplejersker for uberettiget snagen i medicinforbrug for patienter, som de ikke har haft i behandling.

Ifølge mx.dk har de syv læger og sygeplejersker snuset i medicinforbruget for ekskærester eller andre familiemedlemmer.

"De slår op, hvad de får af medicon. Og det er også ofte deres familiemeldemmer, der efterfølgende melder dem til os eller direkte til politiet," siger programleder i Det Fælles Mediconkort, Lene Ærbo, til mx.dk.

Typisk ender sagen med en bøde.

Lene Ærbo fortæller til mx.dk, at man på Sundhed.dk selv kan få overblik over de personer, der har været inde og kigge på ens sundhedsoplysninger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere