Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Danske læger politianmeldt for privat snageri i patienters medicinforbrug

Syv læger og sygeplejesker politianmeldt for privat snageri i bekendtes medicinforbrug.

Statens Seruminstitut har siden 2011 politianmeldt syv læger og sygeplejersker for uberettiget snagen i medicinforbrug for patienter, som de ikke har haft i behandling.

Ifølge mx.dk har de syv læger og sygeplejersker snuset i medicinforbruget for ekskærester eller andre familiemedlemmer.

"De slår op, hvad de får af medicon. Og det er også ofte deres familiemeldemmer, der efterfølgende melder dem til os eller direkte til politiet," siger programleder i Det Fælles Mediconkort, Lene Ærbo, til mx.dk.

Typisk ender sagen med en bøde.

Lene Ærbo fortæller til mx.dk, at man på Sundhed.dk selv kan få overblik over de personer, der har været inde og kigge på ens sundhedsoplysninger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere