Artikel top billede

It-folk rammes i stor fyringsrunde i Jyske Bank

Jyske Bank nedlægger it-stillinger.

Jyske Bank nedlægger omkring hver 10. stilling i en stor nedskæringsrunde, der ikke mindst kommer til at ramme bankens it-folk.

Det skyldes, at banken konverterer Spar Lollands it-systemer, efter at Jyske Bank i begyndelsen af 2013 overtog den lollandske bank.

Det betyder, at der ikke længere er brug for en række it-folk, fortæller bankens ordførende direktør, Anders Dam, til Morgenavisen Jyllands-Posten.

"Der er it-folk, som vi ikke længere skal bruge," siger han.

I alt nedlægger banken 177 stillinger. 92 ansatte bliver opsagt straks, mens resten af stillingerne vil blive nedlagt efter naturlig afgang.

Hertil kommer, at BRFKredit outsourcer sin it-drift. Det betyder, at 20 it-folk fra efteråret vil blive overflyttet til JN Data.

Det har endnu ikke været muligt for Computerworld at få en kommentar fra Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere