Artikel top billede

Skræmmende? Ny Microsoft-tv-reklame tænder automatisk din X-Box

Den værste teknologi-frygt er nok, at maskinerne går sammen og overtager vores planet. Nu er Microsoft på gaden med en tv-reklame, som kommunikerer med stuens Xbox.

'Xbox on.'

Sådan lyder kommandoen fra skuespiller Aaron Paul (kendt fra blandt andet tv-serien Breaking Bad) i starten af en tv-reklame for Microsofts Xbox-spillekonsol.

Det har fået Xbox-ejere til at brokke sig til Microsoft. Brokkeriet skyldes, at Aaron Pauls stemmestyrede kommando rent faktisk tænder brokkehovedernes Xbox-konsol hjemme i stuen, skriver BBC.


Det er denne reklame, som vækker modstand og et smørret smil hos mange Xboks-ejere.

Slukker for tv'et

Det britiske medie rapporterer, at flere brugere er gået på sociale medier med deres irritation over, at skuespillerens stemmestyring virker hinsides tv-skærmen.

"Hahaha, åh gud, Aaron Paul har lige tændt for min Xbox igennem tv-reklamen for Xbox (hvilket så fik min infrarøde sender til at slukke for tv'et)," tweeter tech-bloggeren Qassim Farid torsdag den 12. juni.

Lørdag den 14. juni følger han så med et endnu et tweet:

"Aaron Paul Xbox-reklamen slukker for mit tv igen."

Kan slås fra

For de fleste Xbox-ejere i de lande, hvor reklamen kører, er det dog normalvis kun Xbox-konsollen, der tænder.

Hvis de bliver for trætte af, at den omstridte reklame tænder deres Xbox, kan de da også blot slå Kinnect-sensoren til stemmekontrol fra.

Indtil videre har Microsoft ikke ønsket at kommentere sagen, men henviser til, at tidligere har andre reklamer også haft stemmestyret indhold.

Læs også:
Få gratis stemmestyret navigation på mobilen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere