Artikel top billede

Skræmmende? Ny Microsoft-tv-reklame tænder automatisk din X-Box

Den værste teknologi-frygt er nok, at maskinerne går sammen og overtager vores planet. Nu er Microsoft på gaden med en tv-reklame, som kommunikerer med stuens Xbox.

'Xbox on.'

Sådan lyder kommandoen fra skuespiller Aaron Paul (kendt fra blandt andet tv-serien Breaking Bad) i starten af en tv-reklame for Microsofts Xbox-spillekonsol.

Det har fået Xbox-ejere til at brokke sig til Microsoft. Brokkeriet skyldes, at Aaron Pauls stemmestyrede kommando rent faktisk tænder brokkehovedernes Xbox-konsol hjemme i stuen, skriver BBC.


Det er denne reklame, som vækker modstand og et smørret smil hos mange Xboks-ejere.

Slukker for tv'et

Det britiske medie rapporterer, at flere brugere er gået på sociale medier med deres irritation over, at skuespillerens stemmestyring virker hinsides tv-skærmen.

"Hahaha, åh gud, Aaron Paul har lige tændt for min Xbox igennem tv-reklamen for Xbox (hvilket så fik min infrarøde sender til at slukke for tv'et)," tweeter tech-bloggeren Qassim Farid torsdag den 12. juni.

Lørdag den 14. juni følger han så med et endnu et tweet:

"Aaron Paul Xbox-reklamen slukker for mit tv igen."

Kan slås fra

For de fleste Xbox-ejere i de lande, hvor reklamen kører, er det dog normalvis kun Xbox-konsollen, der tænder.

Hvis de bliver for trætte af, at den omstridte reklame tænder deres Xbox, kan de da også blot slå Kinnect-sensoren til stemmekontrol fra.

Indtil videre har Microsoft ikke ønsket at kommentere sagen, men henviser til, at tidligere har andre reklamer også haft stemmestyret indhold.

Læs også:
Få gratis stemmestyret navigation på mobilen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere