Artikel top billede

Apple sænker prisen - spritny computer bliver 'billig'

Apple er klar med ny computer.

Apple er på trapperne med en helt ny iMac, der bliver både billigere og lidt sløvere end de øvrige Apple-computere på markedet.

Den nye iMac får en skærm på 21,5 tommer og bliver leveret med en 1,4GHz dualcore Intel Core i5-processorer, der er mærkbart langsommere end den næst-langsomste iMac, der er udstyret med en 2,7GHz quad-core processor.

Den nye iMacs processor er den samme, der anvendes i MacBook Air.

Computeren vil desuden blive udstyret med samme RAM som i en MacBook Air og 500GB harddisk-hukommelse.

Fysisk og når det handler om software vil den nye iMac være magen til sine forgængere.

i Danmark kommer den nye iMac til at koste omkring 8.500 kroner, mens den i USA kommer til at koste godt 7.300 kroner, hvilket er et par tusind kroner billigere end den tidligere, billigste iMac.

Man skal dog være opmærksom på, at man i den nye iMac ikke kan opgradere til en større RAM, gør flere Mac-kendere opmærksom på.

Det skyldes, at hukommelsen er indbygget i motherboardet.

Amerikanske Other World Computing har fået fingrene i et eksemplar, som de har skilt ad for at se, hvad der er indeni.

Du kan se billederne her.

I de øvrige 21,5" iMacs på markedet er det meget svært - men ikke umuligt - at opgradere RAM'en. Det kræver imidlertid, at hele maskinen pilles fra hinanden, hvis man vil have adgang til hukommelsen.

De store 27"-iMac har indbygget en særlig indgang på bagsiden, der kan anvendes til at udskifte RAM'en, uden at maskinen skrues fra hinanden.
IT-JOB

Learningbank A/S

Backend Developer

Lif Lægemiddelindustriforeningen

IT Operations Specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere