Topnyhed:Nana Bule forlader Microsoft: Her er den nye direktør for Microsoft Danmark

Artikel top billede

Apple sænker prisen - spritny computer bliver 'billig'

Apple er klar med ny computer.

Apple er på trapperne med en helt ny iMac, der bliver både billigere og lidt sløvere end de øvrige Apple-computere på markedet.

Den nye iMac får en skærm på 21,5 tommer og bliver leveret med en 1,4GHz dualcore Intel Core i5-processorer, der er mærkbart langsommere end den næst-langsomste iMac, der er udstyret med en 2,7GHz quad-core processor.

Den nye iMacs processor er den samme, der anvendes i MacBook Air.

Computeren vil desuden blive udstyret med samme RAM som i en MacBook Air og 500GB harddisk-hukommelse.

Fysisk og når det handler om software vil den nye iMac være magen til sine forgængere.

i Danmark kommer den nye iMac til at koste omkring 8.500 kroner, mens den i USA kommer til at koste godt 7.300 kroner, hvilket er et par tusind kroner billigere end den tidligere, billigste iMac.

Man skal dog være opmærksom på, at man i den nye iMac ikke kan opgradere til en større RAM, gør flere Mac-kendere opmærksom på.

Det skyldes, at hukommelsen er indbygget i motherboardet.

Amerikanske Other World Computing har fået fingrene i et eksemplar, som de har skilt ad for at se, hvad der er indeni.

Du kan se billederne her.

I de øvrige 21,5" iMacs på markedet er det meget svært - men ikke umuligt - at opgradere RAM'en. Det kræver imidlertid, at hele maskinen pilles fra hinanden, hvis man vil have adgang til hukommelsen.

De store 27"-iMac har indbygget en særlig indgang på bagsiden, der kan anvendes til at udskifte RAM'en, uden at maskinen skrues fra hinanden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere