Artikel top billede

Microsoft-Nokia flagskib klar med dansk pris og dato

10. juli er Nokias nyeste flagskib - Lumia 930 - på butikshylderne i Danmark. Specifikationerne er i top, prisen rimelig og styreystemet helt opdateret. Mød Nokia/Microsoft top-mobilen her.

Kæmpe skærm med høj opløsning, 20 megapixel kamera og et lækkert design. Windows Phone telefonerne er kommet langt på få år. Og det nyeste flagskib, Nokia Lumia 930, kommer til Danmark 10. juli.

Telefonen blev oprindeligt annonceret i april i forbindelse med Microsofts lancering af den seneste udgave af deres mobile styresystem, Windows Phone 8.1.

Version 8.1 indeholder blandt andet stemmestyringen Cortana, en bedre mobil browser og en mere interaktiv startskærm.

Du kan læse mere on nyhederne i Windows Phone 8.1 her.

Nokia Lumia 930 lanceres til en vejledende pris på 3.995 inklusive moms, hvilket er et par tusinde kroner under prisen for topmodellerne fra HTC, Samsung og Apple.

Til gengæld er specifikationerne på telefonen fuldt ud konkurrencedygtige, og ikke mindst skærmen og byggekvaliteten imponerede os, da vi havde en kort hands-on session med telefonen i maj.

Operativsystem 

Windows Phone 8.1

HERE-tjenester

HERE Maps og HERE Drive+ til hele verden indgår (navigations-program).
Skærm

5" Fuld HD OLED på 1.920 x 1.080 (441ppi). Skærmen er med Gorilla Glass 3 og Super Sensitive Touch, så skærmen også kan bruges med negle eller handsker.

Batteri

2420 mAh samt trådløs opladning

Processor

2.2 GHz Quad-core Qualcomm Snapdragon 800

Kamera

PureView 20 MP med optisk billedstabilisering og videoopløsning i 1920x1080. Nokia Camera medfølger. Dobbelt LED-blitz, ZEISS-optik.

Frontkamera

HD 1.2 MP med vidvinkel

Hukommelse

2 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, gratis lagring i skyen med OneDrive (7 GB) 

 
Computerworld har bestilt et test-eksemplar, og vi vender tilbage med en anmeldelse så snart som muligt.

Læs også: En oversigt over forårets seks fedeste smartphones - inklusiv Nokia 930.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere