Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Microsoft-Nokia flagskib klar med dansk pris og dato

10. juli er Nokias nyeste flagskib - Lumia 930 - på butikshylderne i Danmark. Specifikationerne er i top, prisen rimelig og styreystemet helt opdateret. Mød Nokia/Microsoft top-mobilen her.

Kæmpe skærm med høj opløsning, 20 megapixel kamera og et lækkert design. Windows Phone telefonerne er kommet langt på få år. Og det nyeste flagskib, Nokia Lumia 930, kommer til Danmark 10. juli.

Telefonen blev oprindeligt annonceret i april i forbindelse med Microsofts lancering af den seneste udgave af deres mobile styresystem, Windows Phone 8.1.

Version 8.1 indeholder blandt andet stemmestyringen Cortana, en bedre mobil browser og en mere interaktiv startskærm.

Du kan læse mere on nyhederne i Windows Phone 8.1 her.

Nokia Lumia 930 lanceres til en vejledende pris på 3.995 inklusive moms, hvilket er et par tusinde kroner under prisen for topmodellerne fra HTC, Samsung og Apple.

Til gengæld er specifikationerne på telefonen fuldt ud konkurrencedygtige, og ikke mindst skærmen og byggekvaliteten imponerede os, da vi havde en kort hands-on session med telefonen i maj.

Operativsystem 

Windows Phone 8.1

HERE-tjenester

HERE Maps og HERE Drive+ til hele verden indgår (navigations-program).
Skærm

5" Fuld HD OLED på 1.920 x 1.080 (441ppi). Skærmen er med Gorilla Glass 3 og Super Sensitive Touch, så skærmen også kan bruges med negle eller handsker.

Batteri

2420 mAh samt trådløs opladning

Processor

2.2 GHz Quad-core Qualcomm Snapdragon 800

Kamera

PureView 20 MP med optisk billedstabilisering og videoopløsning i 1920x1080. Nokia Camera medfølger. Dobbelt LED-blitz, ZEISS-optik.

Frontkamera

HD 1.2 MP med vidvinkel

Hukommelse

2 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, gratis lagring i skyen med OneDrive (7 GB) 

 
Computerworld har bestilt et test-eksemplar, og vi vender tilbage med en anmeldelse så snart som muligt.

Læs også: En oversigt over forårets seks fedeste smartphones - inklusiv Nokia 930.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.