Artikel top billede

Microsoft-Nokia flagskib klar med dansk pris og dato

10. juli er Nokias nyeste flagskib - Lumia 930 - på butikshylderne i Danmark. Specifikationerne er i top, prisen rimelig og styreystemet helt opdateret. Mød Nokia/Microsoft top-mobilen her.

Kæmpe skærm med høj opløsning, 20 megapixel kamera og et lækkert design. Windows Phone telefonerne er kommet langt på få år. Og det nyeste flagskib, Nokia Lumia 930, kommer til Danmark 10. juli.

Telefonen blev oprindeligt annonceret i april i forbindelse med Microsofts lancering af den seneste udgave af deres mobile styresystem, Windows Phone 8.1.

Version 8.1 indeholder blandt andet stemmestyringen Cortana, en bedre mobil browser og en mere interaktiv startskærm.

Du kan læse mere on nyhederne i Windows Phone 8.1 her.

Nokia Lumia 930 lanceres til en vejledende pris på 3.995 inklusive moms, hvilket er et par tusinde kroner under prisen for topmodellerne fra HTC, Samsung og Apple.

Til gengæld er specifikationerne på telefonen fuldt ud konkurrencedygtige, og ikke mindst skærmen og byggekvaliteten imponerede os, da vi havde en kort hands-on session med telefonen i maj.

Operativsystem 

Windows Phone 8.1

HERE-tjenester

HERE Maps og HERE Drive+ til hele verden indgår (navigations-program).
Skærm

5" Fuld HD OLED på 1.920 x 1.080 (441ppi). Skærmen er med Gorilla Glass 3 og Super Sensitive Touch, så skærmen også kan bruges med negle eller handsker.

Batteri

2420 mAh samt trådløs opladning

Processor

2.2 GHz Quad-core Qualcomm Snapdragon 800

Kamera

PureView 20 MP med optisk billedstabilisering og videoopløsning i 1920x1080. Nokia Camera medfølger. Dobbelt LED-blitz, ZEISS-optik.

Frontkamera

HD 1.2 MP med vidvinkel

Hukommelse

2 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, gratis lagring i skyen med OneDrive (7 GB) 

 
Computerworld har bestilt et test-eksemplar, og vi vender tilbage med en anmeldelse så snart som muligt.

Læs også: En oversigt over forårets seks fedeste smartphones - inklusiv Nokia 930.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere