Artikel top billede

Hvis man kommer fra Argentina, ser en skønhed således ud (til højre). Skærmdump: estherhonig.com.

Vildt eksperiment: Sådan ser den smukkeste Photoshop-kvinde ud

Hvordan ser en smuk kvinde ud? Det er der stærkt delte meninger om, alt afhængigt af hvor man befinder sig i verden. Her er 25 Photoshoppede bud på skønhedsidealer fra hele kloden.

Billedbehandlingsmulighederne i programmet Photoshop er store, også selv om det nogle gange går helt galt.

Se eksempler på det her.

Den amerikanske journalist Esther Honig har sat sig for at finde ud af, hvad ægte skønhed er. Og til den opgave bruger hun netop Adobes billedbehandlingsprogram.

For at løse den opgave tog hun fat i en stribe Photoshop-atleter fra hele verden, gav dem et portræt og bad dem om at skabe den perfekte kvinde.

25 bud på skønhed

Photoshop-brugerne fik frit slag i bolledejen til at komme op med et redigeret billede, som efterfølgende er blevet indsamlet af Esther Honig.

De 25 billeder kan ses på hendes webside i et sammenlignende galleri med et før og et efter billede.

Billederne er bemærkelsesværdigt forskellige, og de sætter virkelig skønhed og idealer i perspektiv.

Grafikeren fra Marokko har eksempelvis forsynet modelbilledet med et tørklæde, israelerne har gjort modellen ældre og inderne har slettet de mest markante konturer på kroppen.

Du kan se alle billederne fra eksperimentet her.

Læs også:

Her er de nye snydetricks i Photoshop

Lær finten: Fra bumset pige til supermodel med Photoshop

Magi: Fra toplækker fotomodel til julemand på et minut
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere