Artikel top billede

TDC-ejere scorer kassen på opkøbsrygter: Er TDC til salg?

TDC-aktien stiger på udsigten til, at TDC kan blive del af konsolideringsbølge i den europæiske telesektor.

TDC's ejere står til at score en ganske solid gevinst på rygter om, at der er en stor konsolideringsbølge på vej i den europæiske telesektor.

Siden december er TDC-aktien steget støt, og den er i de seneste uger steget til omkring 56 kroner, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Det seneste stigning skyldes ifølge avisen, at TDC i næste måned udbetaler godt 1,2 milliarder kroner til de omkring 46.000 aktionærer.

Samtidig spekuleres der ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten i, at der er opkøb og fusioner på vej i stor stil blandt de europæiske telefirmaer.

"TDC er et oplagt emne til at blive opslugt af Telenor eller Teliasonera. Det er ganske vist spekulationer, men jeg tror ikke, at vi vil se et selvstændigt TDC om tre år," siger aktieanalytiker i Alm. Brand Markets Michael Friis Jørgensen til Morgenavisen Jyllands-Posten.

De fem kapitalfonde, der i 2005 overtog TDC, har siden 2010 gradvist solgt ud af deres beholdning af TDC-aktier.

Det kan du læse mere om her Få forklaringen: Derfor sælger TDC-ejerne ud af aktierne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere