Microsoft: Kritisk hul i Internet Explorer

Microsoft på vej med kritisk rettelse af vigtigt program på din computer.

Microsoft er på vej med seks sikkerhedsopdateringer, der bliver udsendt tirsdag.

Opdateringerne vil lappe flere huller i alle versioner af Internet Explorer samt stort set alle understøttede versioner af Windows.

Mest alvorlig er en af de to opdateringer til Internet Explorer, som Microsoft betegner som 'kritisk,' hvilket er den mest alvorlige klassificering, som Microsoft har.

Den kritiske sårbarhed findes i IE6 på Windows Server 2003, IE7, IE8, IE9, IE10 samt den nye IE11.

Masser af huller i Internet Explorer
Lapningen af det kritiske hul i Internet Explorer kommer, blot en måned efter at Microsoft udsendte et rekord-stort antal rettelser til browseren.

Det skete i juni, da Microsoft lukkede ikke mindre end 60 sårbarheder i browseren.

I marts lappede selskabet 18 sårbarheder i Internet Explorer: Advarsel: Populær browser smaskfyldt med huller

Kører du med Windows 7, vil du kun modtage opdateringen, hvis du har opdateret til IE11, der udkom i april.

Huller i Windows
Ifølge Microsoft vil tirsdagens opdatering også indeholde sikkerheds-rettelser til alle understøttede klient-versioner af Windows - lige fra Vista til Windows 8.1 - samt alle server-versioner undtaget de systemer, der kører på Intels Itanium-processorer.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at virksomheder inden for den næste måned skal huske at opdatere til Windows 8.1 Update og Server 2012 R2 Update, hvis de fortsat vil modtage patches fra Microsoft til Windows 8.1 eller Server 2012 R2.

Ifølge Microsoft skal hardware, der kører med Windows 8.1 elller Server 2012 R2, have installeret opgraderingerne inden næste Patch Tuesday 12. august, hvis de her og senere vil modtage sikkerhedsopdateringer.Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.