Artikel top billede

Microsoft: Kritisk hul i Internet Explorer

Microsoft på vej med kritisk rettelse af vigtigt program på din computer.

Microsoft er på vej med seks sikkerhedsopdateringer, der bliver udsendt tirsdag.

Opdateringerne vil lappe flere huller i alle versioner af Internet Explorer samt stort set alle understøttede versioner af Windows.

Mest alvorlig er en af de to opdateringer til Internet Explorer, som Microsoft betegner som 'kritisk,' hvilket er den mest alvorlige klassificering, som Microsoft har.

Den kritiske sårbarhed findes i IE6 på Windows Server 2003, IE7, IE8, IE9, IE10 samt den nye IE11.

Masser af huller i Internet Explorer

Lapningen af det kritiske hul i Internet Explorer kommer, blot en måned efter at Microsoft udsendte et rekord-stort antal rettelser til browseren.

Det skete i juni, da Microsoft lukkede ikke mindre end 60 sårbarheder i browseren.

I marts lappede selskabet 18 sårbarheder i Internet Explorer: Advarsel: Populær browser smaskfyldt med huller

Kører du med Windows 7, vil du kun modtage opdateringen, hvis du har opdateret til IE11, der udkom i april.

Huller i Windows

Ifølge Microsoft vil tirsdagens opdatering også indeholde sikkerheds-rettelser til alle understøttede klient-versioner af Windows - lige fra Vista til Windows 8.1 - samt alle server-versioner undtaget de systemer, der kører på Intels Itanium-processorer.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at virksomheder inden for den næste måned skal huske at opdatere til Windows 8.1 Update og Server 2012 R2 Update, hvis de fortsat vil modtage patches fra Microsoft til Windows 8.1 eller Server 2012 R2.

Ifølge Microsoft skal hardware, der kører med Windows 8.1 elller Server 2012 R2, have installeret opgraderingerne inden næste Patch Tuesday 12. august, hvis de her og senere vil modtage sikkerhedsopdateringer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere