Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC sagsøger lille telefirma: Beskyldes for tyveri

TDC vil have ram på lille telefirma, der truer det store selskab.

TDC trækker det lille telefirma Bluephone i retten med beskyldninger om, at det lille firma har stjålet og anvendt TDC's kundelister til at fremme sin egen forretning, skriver Børsen.

Bluephone, der har fem sælgere ansat, sælger teleløsninger for andre teleselskaber.

TDC mener, at Bluephones ejere, de tidligere TDC-ansatte Michael Hansen og Lars Papis, etablerede deres selskab, mens de stadig var ansat i TDC-callcenteret Telco.

Her sagde Lars Papis op, da TDC ville reducere hans løn og størrelsen på hans team, skriver Børsen.

"Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at TDC ville prøve med alle kneb at lukke os ned. Det gør mig rigtigt ked af det," siger Lars Papis til Børsen.

TDC kræver fem millioner kroner af Bluephone, hvilket ifølge Lars Papis er nok til, at Bluephone må lukke, hvis det lille selskab taber sagen.

Avisen skriver, at TDC ifølge stævningen mener, at et stort antal kunder har droppet deres Yousee Mobil-abonnement til fordel for et selskab, som Bluephone samarbejder med.

TDC vil ikke over for Børsen kommentere sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere