OVERBLIKDramatisk dag i retten: 34-årig tilstår datatyveri mod Netcompany

Artikel top billede

Innovation: Danmark er i verdensklasse, men svensken er et hak bedre

Danmark kravler igen mod topppen på top ti-listen over verdens mest innovative lande - men vi er stadig et stykke bagefter svensken.

Danmark er fortsat helt i verdensklasse når det gælder innovation. I hvert fald hvis man ser på den rangliste, som for syvende år i træk er udarbejdet af Cornel University, Insead og FN-organet WIPO, World Intellectual Property Organisation.

I år lander vi på en 8. plads på listen, og dermed kravler vi så igen mod toppen af liste, for sidste år fik vi en 9. plads. Der er dog stadig et stykke vej til positionen i 2011, hvor Danmark var nummer 6 på listen.

Svenskerne indtager 3. pladsen på listen, og det er faktisk en tilbagegang fra de seneste fire års 2. pladser.

Norge lander helt uden for top 10 på en 14. plads.

Undersøgelsesmetoden omfatter vurdering og beregning af 143 landes institutioner, satsning på forskning og udvikling, infrastruktur, virksomhedernes og markedets modenhedsniveau, videns- og teknologiproduktion samt kreativ produktion.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere