Artikel top billede

Innovation: Danmark er i verdensklasse, men svensken er et hak bedre

Danmark kravler igen mod topppen på top ti-listen over verdens mest innovative lande - men vi er stadig et stykke bagefter svensken.

Danmark er fortsat helt i verdensklasse når det gælder innovation. I hvert fald hvis man ser på den rangliste, som for syvende år i træk er udarbejdet af Cornel University, Insead og FN-organet WIPO, World Intellectual Property Organisation.

I år lander vi på en 8. plads på listen, og dermed kravler vi så igen mod toppen af liste, for sidste år fik vi en 9. plads. Der er dog stadig et stykke vej til positionen i 2011, hvor Danmark var nummer 6 på listen.

Svenskerne indtager 3. pladsen på listen, og det er faktisk en tilbagegang fra de seneste fire års 2. pladser.

Norge lander helt uden for top 10 på en 14. plads.

Undersøgelsesmetoden omfatter vurdering og beregning af 143 landes institutioner, satsning på forskning og udvikling, infrastruktur, virksomhedernes og markedets modenhedsniveau, videns- og teknologiproduktion samt kreativ produktion.
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Salesforce CoE Business Partner

Capgemini Danmark A/S

Salesforce COE Architect

STELLA CARE ApS

Tech Lead
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere