Artikel top billede

Danske Bank har stadig problemer med Mobile Pay

Den populære betalingstjeneste Mobile Pay giver stadig problemer efter et nedbrud mandag. Danske Bank er dog optimistiske og tror på en snarlig løsning.

Mobile Pay har givet problemer siden mandag, hvor der på grund af en serverfejl har været et nedbrud. 

I går forsikrede Danske Bank ellers, at alle problemer ville være løst mandag eftermiddag, men i dag tirsdag er der stadig problemer. 

"Det er et serverproblem, som vi i går fik løst hovedparten af i går, men der er stadig en gruppe af vores kunder, som er ramt, og det beklager vi selvfølgelig," siger Kenni Leth, pressechef hos Danske Bank til Computerworld.

Brugere, som ikke har godkendt nogle nye betingelser for tjenesten, kan ikke bruge den. De nye betingelser skyldes, at Danske Bank for en måned siden opdaterede tjenesten, så butikker nu også kan bruge Mobile Pay, .

Men også nye brugere, som forsøger at registrere sig, vil opleve problemer. 

"Vi kan ikke sige noget om, hvor mange der reelt er ramt af problemerne, for nogle har oplevet at det fungerer alligevel, selvom de først nu har accepteret betingelserne," siger Kenni Leth. 

Det forventes, at problemet vil blive løst i løbet af i dag tirsdag. 

Læs også: Danske Bank ramt af nedbrud

Læs også: Dankortet sendt i tovene flere timer mandag - her er det gået galt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft liner op til den store produktkavalkade: Her er det vi forventer at se
Den store Surface-familie ser ud til snart blive en del nye familiemedlemmer rigere.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.