Artikel top billede

Danske Bank har stadig problemer med Mobile Pay

Den populære betalingstjeneste Mobile Pay giver stadig problemer efter et nedbrud mandag. Danske Bank er dog optimistiske og tror på en snarlig løsning.

Mobile Pay har givet problemer siden mandag, hvor der på grund af en serverfejl har været et nedbrud. 

I går forsikrede Danske Bank ellers, at alle problemer ville være løst mandag eftermiddag, men i dag tirsdag er der stadig problemer. 

"Det er et serverproblem, som vi i går fik løst hovedparten af i går, men der er stadig en gruppe af vores kunder, som er ramt, og det beklager vi selvfølgelig," siger Kenni Leth, pressechef hos Danske Bank til Computerworld.

Brugere, som ikke har godkendt nogle nye betingelser for tjenesten, kan ikke bruge den. De nye betingelser skyldes, at Danske Bank for en måned siden opdaterede tjenesten, så butikker nu også kan bruge Mobile Pay, .

Men også nye brugere, som forsøger at registrere sig, vil opleve problemer. 

"Vi kan ikke sige noget om, hvor mange der reelt er ramt af problemerne, for nogle har oplevet at det fungerer alligevel, selvom de først nu har accepteret betingelserne," siger Kenni Leth. 

Det forventes, at problemet vil blive løst i løbet af i dag tirsdag. 

Læs også: Danske Bank ramt af nedbrud

Læs også: Dankortet sendt i tovene flere timer mandag - her er det gået galt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere