Artikel top billede

Fede telefoner og gadgets, som er lige rundt om hjørnet

Masser af lækre sager bliver præsenteret på den store ektronikmesse IFA i Berlin om kort tid. Her er noget af det, du kan forvente at blive præsenteret for.

IFA i Berlin er et at de helt store teknologishows, og da det foregår midt i september er det en perfekt scene for de store teknologileverandører til at præsentere de produkter, som måske kan give noget salg op til jul.

Computerworld engelske søstermagasin PC Advisor har sammenstykket et bud på nogle af de mest interessante nyheder, der sandsynligvis vil præge messen. Sandsynligvis, for en del af informationerne er baseret på rygter, som måske viser sig ikke at holde helt.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung benytter som regel IFA til at lancere nye Galaxy Note-produkter, og en af de telefoner, der har været flest rygter om i år, er Galaxy Note 4.

PC Advisor forventer, at telefonen bliver offentliggjort 3. september, og det bliver formentlig ikke det eneste nye Samsung-produkt, vi får at se ved den lejlighed.

Telefonen bliver formentlig den første 4K-smartphone, og den bliver sandsynligvis også udstyret med en skanner, som aflæser den lysfølsomme del af øjet kaldet retina. Blodårerne i retina kan bruges som biometrisk nøgle.

Sony Xperia Z3 og Z3 Compact

En ny topmodel fra Sony er på trapperne, og IFA vil formentlig byde på premieren for Xperia Z3 og Z3 Compact.

Selv om konkurrenter som LG G3 byder på Quad HD-skærm og Samsung Galaxy Note 4 sandsynligvis får en 4K-skærm, så holder Sony sig til en Full HD-skærm. Kameraet holder stilen fra de forrige topmodeller med 20,7 megapixels, og processoren er også en Snapdragon 801 - blot i en opdateret version.

Motorola Moto X+1 (X2)

Motorolas smartphones Moto X og Moto G er rimeligt populære der, hvor de kan købes, og tidligere på året meldte Motorola ud, at en efterfølger blev lanceret sidst på sommeren.

Det er uklart, om den kommer til at hedde Moto X+1 eller Moto X2. Rygter lyder på en 5-tommer skærm i Full HD, op til 64 gigabyte hukommelse og en 2,2 GHz Snapdragon 800 quad-core-processor. Det er muligt, at Motorola vil bundle Moto X2 med selskabets smartwatch Moto 360.

Samsung Gear VR

Samsungs konkurrent til virtual reality-headsets som Oculus Rift og Sony Project Morpheus hedder Gear VR og bliver sandsynligvis præsenteret i Berlin. Det vil fungere sammen med Samsung-enheder, har et OLED-display og kører Tizen OS, som også bruges i Samsungs smartwatches.

Nvidia Shield Tablet

Nvidia Sheild tablet kan nu bestilles som preorder i Nordamerika for 300 dollars for en Wi-Fi-udgave med 16 GB, og der er også en chance for, at den bliver vist i Berlin. Data om enheden er sparsomme, men sandsynligvis har den en 7,9 tommer skærm og frontvendte højttalere, som man kan se på billedet. Den er sandsynligvis bestykket med Nvidia's seneste Tegra K1 system on chip-processor.

Læs også:
10 fede strand-gadgets til din sommerferie
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere