Fede telefoner og gadgets, som er lige rundt om hjørnet

Masser af lækre sager bliver præsenteret på den store ektronikmesse IFA i Berlin om kort tid. Her er noget af det, du kan forvente at blive præsenteret for.

IFA i Berlin er et at de helt store teknologishows, og da det foregår midt i september er det en perfekt scene for de store teknologileverandører til at præsentere de produkter, som måske kan give noget salg op til jul.

Computerworld engelske søstermagasin PC Advisor har sammenstykket et bud på nogle af de mest interessante nyheder, der sandsynligvis vil præge messen. Sandsynligvis, for en del af informationerne er baseret på rygter, som måske viser sig ikke at holde helt.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung benytter som regel IFA til at lancere nye Galaxy Note-produkter, og en af de telefoner, der har været flest rygter om i år, er Galaxy Note 4.

PC Advisor forventer, at telefonen bliver offentliggjort 3. september, og det bliver formentlig ikke det eneste nye Samsung-produkt, vi får at se ved den lejlighed.

Telefonen bliver formentlig den første 4K-smartphone, og den bliver sandsynligvis også udstyret med en skanner, som aflæser den lysfølsomme del af øjet kaldet retina. Blodårerne i retina kan bruges som biometrisk nøgle.

Sony Xperia Z3 og Z3 Compact

En ny topmodel fra Sony er på trapperne, og IFA vil formentlig byde på premieren for Xperia Z3 og Z3 Compact.

Selv om konkurrenter som LG G3 byder på Quad HD-skærm og Samsung Galaxy Note 4 sandsynligvis får en 4K-skærm, så holder Sony sig til en Full HD-skærm. Kameraet holder stilen fra de forrige topmodeller med 20,7 megapixels, og processoren er også en Snapdragon 801 - blot i en opdateret version.

Motorola Moto X+1 (X2)

Motorolas smartphones Moto X og Moto G er rimeligt populære der, hvor de kan købes, og tidligere på året meldte Motorola ud, at en efterfølger blev lanceret sidst på sommeren.

Det er uklart, om den kommer til at hedde Moto X+1 eller Moto X2. Rygter lyder på en 5-tommer skærm i Full HD, op til 64 gigabyte hukommelse og en 2,2 GHz Snapdragon 800 quad-core-processor. Det er muligt, at Motorola vil bundle Moto X2 med selskabets smartwatch Moto 360.

Samsung Gear VR

Samsungs konkurrent til virtual reality-headsets som Oculus Rift og Sony Project Morpheus hedder Gear VR og bliver sandsynligvis præsenteret i Berlin. Det vil fungere sammen med Samsung-enheder, har et OLED-display og kører Tizen OS, som også bruges i Samsungs smartwatches.

Nvidia Shield Tablet

Nvidia Sheild tablet kan nu bestilles som preorder i Nordamerika for 300 dollars for en Wi-Fi-udgave med 16 GB, og der er også en chance for, at den bliver vist i Berlin. Data om enheden er sparsomme, men sandsynligvis har den en 7,9 tommer skærm og frontvendte højttalere, som man kan se på billedet. Den er sandsynligvis bestykket med Nvidia's seneste Tegra K1 system on chip-processor.

Læs også:
10 fede strand-gadgets til din sommerferie
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.