I Korea bygger de store fjernsyn. Her er et fra LG.

Her er de to vildeste fjernsyn lige nu - har du råd til dem?

Både Samsung og LG er klar med enorme husaltre. Priserne ligger dog i den uhyre pebrede ende. Se de to fladskærms-giganter her.

Et monster-fjernsyn til en monster-pris.

Det er præcis, hvad LG's nye kæmpefjernsyn er.

4K-kæmpen, der bærer det meget lidt mundrette navn 105UB9, står klar til levering i Korea i løbet af nogle få dage.

Et 105 tommer buet tv til en pris på 120 millioner koreanske won - eller 650.000 skattebelagte kroner. Prisen er naturligvis uden dansk moms og andre eventuelle afgifter.

De store fjernsyn er blevet flagskibsprojekter for leverandørerne, og det er kun ganske få dage siden, at Samsung lancerede sit bud på et kæmpe husalter på 105 tommer.

Enorme priser
Trods den pebrede pris for LG-modellen ser det dog stadig ud til at være det mest prisbevidste produkt i klassen.

Samsungs gigant får nemlig en endnu større prisseddel på 660.000 kroner.

Forspillet til de to udgivelser fandt i øvrigt sted i begyndelsen af året på CES-messen i Las Vegas, hvor begge producenter fortalte, at 105 tommer var på vej.

Biografformat
Hvis du lægger de surt opsparede penge på disken, og du trækker ét af de to 105 tommer fjernsyn med hjem, slipper du i det mindste for sorte bjælker øverst og nederst på skærmen, når du ser film.

De er nemlig begge bygget i ægte biografformat kaldet 21:9.

Et format som Philips tidligere har forsøgt sig med, men som firmaet valgte at droppe i 2012.

For at billederne ikke ender som en sløret grød, er opløsningen naturligvis tårnhøj.

De to fjernsyne betegnes som 4K-modeller, selv om opløsningen i realiteten er højere.

Det skyldes biografformatet, der trækker flere horisontale pixel, så eksempelvis LG-opløsningen ender på 5120 x 2160 pixel.

Herunder kan du se, hvordan Samsungs 105 tommer kæmpe ser ud.Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Finanstilsynet kritiserer Nets og udsteder tre påbud: Selskabet lever ikke op til sine forpligtelser i betalingsloven
Nets får tildelt tre påbud af Finanstilsynet, der kritiserer selskabet i stærke vendinger for ikke at leve op til sine forpligtelser i betalingsloven.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.